انواع مختلف اتوماسیون ابری کداماند؟
رایانش ابری یک تکنولوژی جدید و همهگیر در میان شرکتهای نوآور به شمار میرود و کسب و کارهایی که به دنبال دستیابی به یک مزیت رقابتی مناسب هستند، به سمت استفاده از این تکنولوژی رو آوردهاند. اما خود تکنولوژی رایانش ابری نیز همواره در حال تغییر و پیشرفت است و سعی میشود تا با اعمال تغییرات مناسب و هدفمند، عملکرد این تکنولوژی را بهبود ببخشند. یکی از این تغییرات استفاده از اتوماسیون ابری برای خودکارسازی فرایندهای در جریان است. دبیرخانه آنلاین یک نمونه از نرم افزارهای ابری می باشد.
خودکارسازی فرایندها در رایانش ابری باعث حذف تکرار، مداخلات انسانی، خطاهای ذاتی فرایندها و ناکارامدیها میشود. برخی از رایجترین نمونههای استفاده از اتوماسیون ابری عبارتاند از:
1. تخصیص منابع: یکی از اصلهای اساسی در محاسبات ابری امکان افزایش یا کاهش مقیاس محاسبات، حافظه یا منابع آن است و از اتوماسیون ابری میتوانید برای این منظور استفاده شود.
2. پیکربندی: تنظیمات مربوط به زیرساخت را میتوان با استفاده از قالبها و کدهای مختلفی تعریف کرد و سپس این تنظیمات بهصورت خودکار پیادهسازی شود.
3. توسعه و استقرار: بعد از پیادهسازی اتوماسیون ابری، توسعه مستمر نرم افزارها در مراحل مختلف به طور مستقیم به اتوماسیون متکی خواهد بود.
4. برچسبگذاری: شما میتوانید با استفاده از اتوماسیون ابری هر چیزی که تمایل داشتید را براساس معیارها، زمینهها و شرایط عملیاتی خاص بهصورت خودکار برچسب گذاری کنید.
5. امنیت: کنترلهای امنیتی خودکار را میتوان در محیطهای ابری مورد استفاده قرار داد و بهعنوان مثال دسترسی به برنامهها یا اطلاعات مشخص را محدود کرد.
6. ثبت و نظارت: امکان استفاده از فیلترهای مانیتورینگ برای بررسی ناهنجاریها یا رویدادهای غیرمنتظره با اتوماسیون ابری وجود دارد.