امروزه کسب‌وکارها از روال ساده و قدیمی خود فاصله گرفته‌اند. انبارهای ذخیره فروشگاه بزرگ‌تر و شلوغ‌تر شده و امکان محاسبات دستی اجناس و کالا وجود ندارد. همچنین امکان ردیابی اجناس خریداری شده یا فروخته شده در میان سایر کالاها، کار به مراتب سخت و دشواری است. بنابراین برای ساماندهی اوضاع کسب‌وکار نیاز به ابزارهای مدیریت قوی داریم که همواره در دسترس ما باشد. نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی یکی از این ابزارها است و انتخاب بهترین نرم افزار فروش نیاز به تخصص و تجربه دارد.

اهمیت استفاده از نرم‌افزار فروشگاهی

در دنیای تجاری امروز با توجه به گسترش تجارت و رقابت فزاینده نیاز به استفاده از نر‌م‌افزارهای قدرتمند فروشگاهی وجود دارد. این نرم‌افزارها می‌توانند عملیات حسابداری شما را کارآمدتر کنند.

متاسفانه بیشتر افراد قادر به اداره کسب‌وکارهای خرده فروشی سودآور نیستند. در واقع آن‌ها نمی‌توانند شرایط را برای رشد و ترقی کسب‌و‌کار فراهم کنند. علت این موضوع این است که صاحبان کسب‌وکار از روش‌های قدیمی برای مدیریت بهره می‌برند. این در حالی است که روش‌های قدیمی پاسخگوی دنیای تجاری امروز نیستند.



 در گذشته انجام محاسبات بسیار خسته کننده و زمان‌بر بود. همچنین احتمال بروز خطا و اشتباه در انجام فرآیندهای حسابداری وجود داشت. در نهایت نیز با صدور فاکتور، سند، قبض و… به محل مناسبی برای ذخیره نیاز بود. همچنین مدیریت کالا و دارایی ها با استفاده از نرم افزار فروشگاهی بسیار ساده تر خواهد بود.

اما در حال حاضر استفاده از نرم‌افزار و تکنولوژی روز می‌تواند سرعت پرداخت، محاسبه و… را افزایش دهد و در نهایت مخزن قابل اعتمادی برای جمع‌آوری پرداخت‌های مهم، اسناد، چک، حواله و… باشد.

با نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی می‌توان سند هزینه را ثبت کرد و حساب اشخاص را مدیریت نمود. همچنین در این نرم‌افزار، امکان ارائه گزارشات فصلی و تعریف حساب بانکی وجود دارد. صورت سود و زیان و ترازنامه نمایش داده می‌شود و گزارشات مالیات بر ارزش افزوده و پرداخت چک‌ها ارائه می‌گردد.

 

نکات مهم در خرید نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی

امروزه شرکت‌های بسیاری نرم‌افزار فروشگاهی ارائه می‌کنند. همین موضوع انتخاب یک نرم‌افزار مناسب را سخت و دشوار می‌کند. قطعاً بهترین نرم‌افزار فروشگاهی باید پاسخ‌گوی تمام نیازهای ما باشد. برای خرید بهترین نرم‌افزار حسابداری باید چند نکته را مدنظر قرار دهیم. کسب‌و‌کارهای امروزی تحت سه عامل قدرتمند و تاثیرگذار شامل تغییر، رقابت و مشتری قرار دارند.

  • مشتری کسب‌و‌کارهای فروشگاهی به دنبال اجناس و کالاهای با کیفیت است (مشتری).
  • فروشگاه‌های زنجیره‌ای مختلفی شکل گرفته‌اند و همین موضوع مسئله رقابت میان کسب‌و‌کارها را ایجاد می‌کند (رقابت).
  • مشتریان به دنبال خرید محصولات متنوع هستند. بنابراین تغییر و تنوع از دیگر مسائل حائز اهمیت در کسب‌و‌کارهای تجاری و فروشگاهی است (تغییر).

با این اوصاف کسب‌وکارها باید بتوانند خود را با خواسته و نیاز مشتری وفق دهند.

 

منبع: https://baransys.com/best-pos-software/