x تبلیغات
معرفی نرم افزار های سازمانی

خزانه داری در حسابداری

 خزانه داری، در واقع یکی از زیر شاخه های حسابداری محسوب می شود که در اغلب کسب و کار ها، خزانه دار را از بین حسابداران معتمد و حرفه ای مجموعه انتخاب می کنند.

تمامی عملیات های کسب و کار ها لازم است که در نرم افزار حسابداری ابری ثبت شوند. ثبت اسناد و کنترل مغایرت گیری آنها (چک، سفته، برات)، دریافت و پرداخت وجوه و سایر عملیات به عهده خزانه دار است.

 برای تبدیل تاریخ می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.


خزانه داری:

خزانه (Treasury) در تعریف لغوی به مکانی گفته می شود که وجوه نقد و اموال در آن مکان نگهداری می شوند که در حقیقت، محل جمع آوری و تمرکز نقود دولتی، درآمد های عمومی و اختصاصی و همچنین دریافت و پرداخت های سازمان مربوطه می باشد.

 

اصطلاح خزانه در معانی متفاوت:

  1. در معنای اول به ارگانی دولتی گفته می شود که درآمد ها و هزینه های دولت را تحت نظر دارد. در ایران به این ارگان، وزارت امور اقتصادی و دارایی گفته می شود که زیر مجموعه ای از ارگان بزرگ تری به نام خزانه داری کل کشور است.
  2. در معنای دوم به مکانی اطلاق می گردد که دارایی های مالی و یا فلزات گران بهایی هم چون طلا، الماس و غیره را در آن نگهداری می کنند.
  3. در معنای سوم به فعالیتی گفته می شود که در آن سرمایه های نقدی یک سازمان نگهداری و سازماندهی می گردند که این دسته از فعالیت ها در حوزه حسابداری تحت وب قرار دارد.

 

وظایف حسابدار خزانه:

وظایف مشخص شده برای حسابدار وجوه (خزانه داری)، در شرکت ها و موسسات با توجه به نیاز آنها و دیدگاه مدیران ارشد مالی، ممکن است متغیر باشد.

 

حدود مسئولیت هـا و اخـتیارات حسابدار وجوه (خزانه داری):

  • نگهداری و کنترل حساب های بانکی شرکت
  • صدور و دریافت اسناد پرداختنی و دریافتنی
  • نگهداری تنخواه گردان و سایر وجوه نقد و اوراق بهادار
  • رفع مغایرت های بانکی
  • نگهداری اسناد مالی و کلیه امور بایگانی مالی و اداری
  • پیگیری امور مربوط به ضمانت نامه های بانکی و اعتبارات
  • ثبت اسناد حسابداری آنلاین مرتبط

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%ae%d8%b2%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

نیازمندی‌های اطلاعاتی برای مدیریت کارآمد هلدینگ‌ها

 با بزرگ‌تر شدن ابعاد کسب‌و‌کار و افزایش تعداد شرکت‌های زیرمجموعه، در اختیار داشتن اطلاعات جامع و دقیق و تجمیع‌شده از کل بنگاه اقتصادی و شرکت‌های زیرمجموعه‌ی گروه، بسیار اهمیت پیدا می‌کند. برای دستیابی به این مهم، هلدینگ‌ها متناسب با نوع فعالیت خود و به‌منظور ایفای اثربخش نقش بنگاه‌داری، لازم است فعالیت‌های ‌مشخصی را برنامه ریزی، اجرا و مدیریت کنند:

  • ایجاد نظام ارزیابی عملکرد؛ هلدینگ‌ها نیازمند تحلیل دقیق عملکرد و اطمینان از انطباق فعالیت‌ها با استراتژی‌های کلان، بودجه‌ی عملیاتی و ریالی در شرکت‌های زیرمجموعه و کل بنگاه اقتصادی هستند. برای این منظور، هلدینگ‌ها باید نظام ارزیابی عملکرد خود را بر پایه‌ی این استراتژی‌ها تدوین کنند و به‌شکل دقیق شاخص‌های عملکردی که اثربخشی بنگاه با آن‌ها سنجیده می‌‌شود را مشخص کنند.

  برای تبدیل شمسی به میلادی می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.


  • پیاده‌سازی نظام ارزیابی عملکرد؛ نظام ارزیابی عملکرد در هلدینگ‌ها باید به گونه‌ای پیاده‌سازی شود که دسترسی به اطلاعات دقیق و صحیح ناشی از ارزیابی عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه در هر زمان فراهم باشد.

 

  • تهیه‌ی صورت‌های مالی تلفیقی؛ علاوه‌بر در اختیار داشتن صورت‌های مالی شرکت‌های زیرمجموعه، مدیران هلدینگ برای آگاهی از وضعیت مالی کل بنگاه اقتصادی، نیازمند در اختیار داشتن صورت‌های مالی تلفیقی هستند که از طریق آن با حذف مبادلات درون‌گروهی و انجام محاسبات پیچیده‌ی تلفیق، تصویری کامل از فعالیت‌های اقتصادی و وضعیت مالی گروه را به‌عنوان یک شخصیت اقتصادی واحد ایجاد کنند.
    با ایجاد ساختاری‌ یکپارچه برای انجام مکانیزه‌ی این اقدامات، امکان ارزیابی پرتفوی کسب‌وکار، دست‌یابی به ماهیت رویدادها، هم‌چنین تجزیه و تحلیل استراتژ‌ی‌های هدایتی هلدینگ شامل رشد، تثبیت، انقباض و اتخاذ تصمیمات اقتصادی برای مدیران فراهم می‌شود.

در شرکت‌های هلدینگ و سرمایه‌گذاری، مدیران برای ایجاد ارزش افزوده‌ی بیش‌تر، به تصویری کامل و شفاف از فعالیت‌های اقتصادی، وضعیت مالی گروه و شرکت‌های زیرمجموعه نیاز دارند. اطلاعاتی نظیر وضعیت منابع تحت کنترل، تعهدات بنگاه، عملکرد مالی گروه و شرکت‌های زیرمجموعه و نتایج کسب شده، مدیران را در اتخاذ تصمیمات صحیح برای دستیابی به آینده‌ی موفق یاری می‌کند.

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%87%d9%84%d8%af%db%8c%d9%86%da%af%e2%80%8c%d9%87%d8%a7-%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d9%85%db%8c%e2%80%8c%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%86%d9%86%d8%af-%d8%a8%d9%87-%d8%aa%d8%b5%d9%88%db%8c%d8%b1%db%8c/

گزارش حسابرسی

 گزارش حسابرسی، یک نظر رسمی ‌و کارشناسی شده توسط یک حسابرس خارجی یا داخلی است که در رابطه با کیفیت و صحت صورت های مالی ارائه شده توسط شرکت، ارائه می شود.

برای  تبدیل تاریخ شمسی به میلادی php می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.

گزارش حسابرسی:

این گزارش، منبع اصلی برای ایجاد ارتباط بین حسابرس و کاربران صورت های مالی است. از کاربران مورد نظر می توان به اشخاص زیر اشاره کرد.

  • سهامداران
  • وام دهندگان
  • اعتبار دهندگان
  • سایر سرمایه گذاران بالقوه شرکت

بر اساس ماده ۲۷۲ ق.م.م شرکت هایی که دارای شرایط مندرج در این ماده و آئین نامه آن هستند ملزم به ارائه صورت های مالی حسابرسی شده توسط سازمان حسابرسی یا موسسات حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی ایران همراه با اظهارنامه مالیاتی و یا حداکثر ظرف مدت سه ‌ماه پس از مهلت انقضای ارائه اظهارنامه می باشند.
در صورت عدم ارائه گزارش حسابرسی مالی در موعد مقرر، علاوه بر تعلق جریمه ای معادل 20 درصد مالیات متعلق، درآمد مشمول مالیات آنها طبق مقررات از طریق رسیدگی تعیین خواهد شد.

 

حسابرسی:

به فرآیند بررسی حساب های سازمان توسط افراد خبره، حسابرسی می گویند که توان تولید اطلاعات قضاوتی مفید را دارد. همچنین برخی از صاحب نظران، حسابرسی را یک فرآیند بررسی دقیق اطلاعات اقتصادی و اسناد مالی برای کشف تقلب و اشتباه می دانند.

هر حسابرسی موظف است که کار حسابداران سازمان را بررسی کرده و نتیجه آن را به سهامداران، بانک ها و هیئت مدیره گزارش نماید.

 

انواع حسابرس:

در یک تقسیم بندی کلی، حسابرسان به دو گروه زیر تقسیم می شوند.

 

حسابرسان داخلی:

حسابرس های داخلی، در واقع جز پرسنل موسسه یا سازمان مربوطه، محسوب می شوند و رابط بین هیئت مدیره و شرکت هستند.

این حسابرس ها گزارشات و اسناد مالی مربوطه را در دوره های هفتگی، ماهانه و یا حتی سالانه به مدیر عامل و هیئت مدیره تحویل می دهند و بررسی عملیات مالی داخلی شرکت را بر عهده دارند.

 منبع:

https://blog.yar.cloud/%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%b1%d8%b3%db%8c/

آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی:

این آئین نامه دارای فصل هایی می باشد که در زیر به شرح آن پرداخته می شود.

 استفاده از ارسال فکس اینترنتی و... برای افزایش راندمان کاری سازمان ها پیشنهاد می شود.


فصل اول: تعاریف

 

ماده 1:

در ماده ۱ آئین نامه مذکور، اصطلاحات و عبارات به کار رفته به شرح زیر تعریف می گردند:

 

قانون:

قانون مبارزه با پولشویی

 

ارباب رجوع:

بر اساس این قانون، ارباب رجوع در واقع به مشتری و یا هر شخص اصیل، وکیل یا نماینده قانونی گفته می شود که به منظور برخورداری از خدمات، انجام معامله، نقل و انتقال وجوه و اموال گران قیمت (نظیر طلا، جواهرات، عتیقه و آثار هنری گران بها و غیره) به اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول قانون مراجعه می کند.

 

شناسایی اولیه:

شناسایی اولیه در واقع یعنی تطبیق و ثبت مشخصات اظهار شده توسط ارباب رجوع که با مدارک شناسایی صورت می گیرد. در صورت اقدام توسط نماینده یا وکیل وی، علاوه بر ثبت مشخصات وکیل یا نماینده، ثبت مشخصات اصیل نیز لازم است.

 

شناسایی کامل:

شناسایی کامل و دقیق ارباب رجوع در زمان ارائه خدمات پایه به شرح بند های (د) و (هـ) ماده (3) آئین نامه را گویند.

 

موسسات اعتباری:

موسسات اعتباری در واقع شامل موارد زیر می شود که به کار واسطه گری مالی وجوه مشغول می باشند:

  • بانک های ایرانی و شعب آنها
  • نمایندگی های بانک های خارجی در ایران
  • موسسات اعتباری غیر بانکی
  • صندوق های قرض الحسنه
  • شرکت لیزینگ
  • شرکت های سرمایه پذیر
  • صرافی ها
  • سایر اشخاص حقیقی و حقوقی

 

معاملات و عملیات مشکوک:

به آن دسته از معاملات و عملیاتی گفته می شود که اشخاص با در دست داشتن اطلاعات و یا قراین و شواهد منطقی ظن پیدا کنند که این عملیات و معاملات به منظور پولشویی صورت گرفته است.

 

برخی از این عملیات و معاملات مشکوک عبارتند از:

  1.  معاملات و عملیات مالی مربوط به ارباب رجوع که بیش از سطح فعالیت مورد انتظار وی باشد.
  2.  کشف جعل، اظهار کذب و یا گزارش خلاف واقع از سوی ارباب رجوع قبل یا بعد از آن که معامله ای صورت گیرد و نیز در زمان اخذ خدمات پایه.
  3.  معاملاتی که به هر ترتیب مشخص شود ذینفع واقعی حداقل یکی از متعاملین ظاهری آن شخص یا اشخاص دیگری بوده اند.
  4.  معاملات تجاری بیش از سقف مقرر که با موضوع فعالیت ارباب رجوع و اهداف تجاری شناخته شده از وی مغایر باشد.
  5.  معاملاتی که اقامت گاه قانونی طرف معامله در مناطق پر خطر (از نظر پولشویی) واقع شده باشد.
  6.  معاملات بیش از سقف مقرر که ارباب رجوع، قبل یا حین معامله از انجام آن انصراف داده و یا بعد از انجام معامله بدون دلیل منطقی نسبت به فسخ قرارداد اقدام نماید.
  7.  معاملاتی که طبق عرف کاری اشخاص مشمول، پیچیده، غیر معمول و بدون اهداف اقتصادی واضح می باشد.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%86-%d9%85%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%b2%d9%87-%d8%a8%d8%a7-%d9%be%d9%88%d9%84%d8%b4%d9%88%db%8c%db%8c/

اپلیکیشن فروش سرد :

 

  • هم مدیر و هم بازاریاب می توانند آمار محصولات را به صورت سیستماتیک و خیلی راحت مشاهده کنند .
  • بدلیل وجود لوکیشن ، راننده سریع تر می تواند مسیر را پیدا کند و کالا را به دست مشتری برساند.
  • نرم افزار توزیع مویرگی

   شما می توانید برای  تاریخ تولد به میلادی  از تقویم آنلاین یار استفاده کنید.

 

اپلیکیشن فروش گرم :

  • بدلیل قابلیت مشاهده میزان فروش به صورت آنلاین ، نیاز به شخصی برای ثبت فاکتور (بک آفیس ) کمتر می شود.
  • هر محصولی که در انبار کم و زیاد میشود در سیستم ثبت می شود در نتیجه انبارداری راحت تر و دقیق تر میشود.

یکی از مهم ترین عملکردهای نرم افزار فروش مویرگی ، توزیع و پخش مواد غذایی میباشد که در ادامه به طور کامل توضیح خواهیم داد.

سیستم

مدیریت پخش مواد غذایی

یکی از مباحث مدیریت فروش پخش مویرگی ، مدیریت پخش مواد غذایی میباشد که از گذشته تا کنون یک نگرانی برای جامعه بوده است. شما چگونه بدون اینکه غذا فاسد شود آن را از منبع اصلی (کارخانه) دریافت میکنید و به دست افرادی که به آن نیاز دارند میرسانید ؟

به طور کلی ، فرآیند فروش مویرگی و پخش مواد غذایی ; از شرکت ها ، ارگان ها و برنامه های مختلفی نظیر ؛ جمع آوری غذا از تولید کنندگان ، نگهداری آنها در انبارها و سپس توزیع غذا به کارخانه ها ، سوپرمارکت ها ، رستوران ها و کافه ها و غیره تشکیل شده است.

زیرمجموعه اکثر شبکه های عمومی پخش مواد غذایی ، توزیع خدمات غذایی است. فرایند توزیع خدمات مواد غذایی ، تحویل غذا از تولید کنندگان و کارخانجات به اپراتورهای خدمات غذایی نظیر ؛ فروشگاه ها ، بیمارستان ها ، آشپزها ، رستوران ها وغیره را تسهیل میکند.

منبع»

https://blog.yar.cloud/%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%be%d8%ae%d8%b4-%d9%85%d9%88%db%8c%d8%b1%da%af%db%8c-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af/

نامه های اداری :

  نامه در اصطلاح عبارت است از مکاتباتی که با هدفی معین و مشخص بین اشخاص حقیقی و یا حقوقی به منظور برقراری ارتباط مبادله می گردد . واژگان دیگری نیز در نوشتار اداری مطرح می شود که عبارتند از:

  • دستخط: یا دست نوشته که عبارتست از نوشته ای که توسط شخص نوشته شده است و در ادارات؛ همانند یادداشت برای تسریع در کارها استفاده می شود. در ادارات قدیم به علت نبود ماشین های تایپ نامه ها توسط مستوفیان و دبیران نوشته شده و توسط صاحب منصبان امضا می شد. در برخی موارد نیز برای بیان اهمیت و اعتبار، صاحب منصبان خودشان نامه را تحریر و امضا می نمودند.
  • مکتوب: به هر نوشته ای بصورت کلی مکتوب می گویند که در حیطه این درسنامه به تمامی نوشتار اداری مانند صورت جلسات، صورت حساب ها، گزارش ها، نامه ها، یادداشت ها، احکام، دستورالعمل ها، اساس نامه ها، آیین نامه ها و دفاتر اداری و سایر نوشتار مرسوم در ادارت اطلاق می گردد.

 

مشخصات نامه های اداری :

برای نامه های اداری ویژگی های تعریف شده است که بر اساس آن می توان به یک نامه عنوان نامه اداری اطلاق کرد. ویژگی هایی که باعث شناخته شدن نامه های اداری از سایر انواع نامه ها می گردند عبارتست از:
شماره، تاریخ، عنوان واحدهای گیرنده و فرستنده، موضوع نامه، نام و عنوان امضاکننده نامه و در نهایت امضای نامه توسط یک شخص با صلاحیت. نامه های ارباب رجوع در ابتدای ورود به اداره، برخی از ویژگی ها مانند شماره نامه را ندارد، اما با ورود به اداره و شماره شدن توسط 
دبیرخانه آنلاین اداره به یک نامه اداری مبدل می شود.

 

اجزای نامه های اداری :

هر نامه اداری از پنج بخش زیر تشکیل می شود: سرلوحه، عناوین )گیرنده، فرستنده و موضوع( نامه، متن نامه، امضای نامه و گیرندگان رونوشت که بدون هریک از این بخش ها، نامه اداری ناقص خواهد بود.

  • سرلوحه نامه: سرلوحه نامه که گاهی به غلط سربرگ نامیده می شود، عموما بخش بالایی نامه اداری است که در آن آرم الله، عبارت جمهوری اسلامی ایران، نام وزارت خانه و موسسه یا سازمان، بسمه تعالی، شماره، تاریخ و پیوست نامه است. بر اساس استاندارد شماره ۳۷۹ موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران سرلوحه عبارت از آرم جمهوری اسلامی و نوشته های زیر آن است که در بالا و سمت راست کاغذ و تاریخ، شماره و پیوست که به ترتیب در بالای سمت چپ کاغذ قرار دارد.

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%a2%db%8c%db%8c%d9%86-%d9%86%da%af%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%aa%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

مراحل تهیه نامه اداری :

 با توجه به اینکه صدور و وجود هر نامه در نظام اداری دارای تبعات حقوقی، مالی و اداری متفاوتی است و پس از صدور و ارسال نامه، امکان اصلاح و برگرداندن نامه برای فرستنده وجود ندارد؛ لازم است در تهیه نامه اداری توجه و دقت کافی مبذول داشت. مراحل تهیه یک نامه اداری در سه بخش مورد ارزیابی قرار می گیرد: شناخت، نگارش و آماده سازی نامه. مرحله شناخت برای تهیه یک نامه بدین معناست که با توجه به شرایط حاضر آیا نوشتن نامه ضروری است و یا صرفا بدلیل داشتن نسخه بایگانی نامه تهیه می شود؟ آیا بجای نوشتن نامه از وسیله دیگری نمی توان برای اطلاع رسانی و یا ارسال پیام استفاده نمود؟ آیا نامه در حال حاضر بهترین، کم هزینه ترین و سریع ترین وسیله ممکن است؟ پس از نیل به جواب صحیح در این بخش، پیرامون موضوع نامه اندیشه لازم اتخاذ می گردد. بدین معنی که واقعه ای که در حال نگارش نامه در خصوص آن هستیم از چه ویژگی هایی برخوردار است؟: چه کسی یا کسانی در این واقعه نقش دارند؟ موضوع نامه در خصوص چه کسی و یا کسانی است؟ چه کسی برای چه شخصی نامه می نویسد؟)که( این واقعه در کجا صورت یافته و چه موقعیت مکانی را شامل می شود؟ در کجا مسئله را بیان می کند؟ )کجا( زمان وقوع حادثه و موضوع نامه کی بوده است؟ از نظر سال، ماه و روز و حتی ساعت وقوع و یا گزارش)کی( موضوع اصلی واقعه در خصوص چیست؟ شناخت دقیق مسئله و بیان صریح آن )چی( دلایل اصلی وقوع و علل ایجاد این پدیده را بداند و بتواند در نامه خود بیان کند. )چرا( بتواند مسئله را بطور کامل تحلیل کند، چگونگی حدوث و وقوع مسئله را بیان نماید.)چگونه( بررسی عناصر ششگانه یادشده، نویسنده و تهیه کننده نامه را در نوشتن، انشاء، انتخاب واژه ها و واژه گزینی یاری می دهد و در حقیقت اشراف او را بر موضوع رقم زده و از جمیع جهات و حتی آثار نوشته مطلع می شود. آنگاه تصمیم می گیرد که بنویسد؟ ننویسد؟ و یا چگونه بنویسد؟ بدین ترتیب نامه ای که با این تفاصیل تهیه شود، که پایه و اساس نامه و طی کامل مراحل نگارش از ابتدا تا پایان کار است. برای تهیه پیش نویس نامه، دو بخش در نظر گرفته ایم که در بخش اول به آماده سازی مقدمات نگارش نامه و در بخش دوم به تدوین نامه می پردازیم:

  • مقدمات نگارش نامه : برای نگارش نامه مقدماتی مورد نیاز است تا بر اساس آن نامه ای با محتوی مناسب تهیه گردد. منابع مناسب برای استفاده در تدوین یک نامه رسمی )عبارتند از: بخشنامه ها، قوانین، آیین نامه ها، دستورالعمل ها، کتب و نشریات از یک سو و پرونده ها و مکاتبات قبلی از سوی دیگر منابع مکتوب و منابع شفاهی همانند مشاوره از افراد مطلع و حتی مسئولین مافوق( یکی از مقدماتی است که با تهیه و استفاده از آنها در تهیه یک نامه دارای محتوی دقیق و مستند می توان به نتیجه حاصل از نامه مطمئن تر بود. پس از اطمینان از محتوی صحیح و قوی نامه، باید به تنظیم فهرستی از مطالبی که قید آنها در نامه مورد نیاز است و تعیین اولویت های درج آنها در نامه پرداخت. برای این کار نیز باید در ابتدا به یادداشت برداری تمام مطالب مورد نیاز در بیان مسئله پرداخت و سپس از روی این عناوین یادداشت برداری شده به تعیین اولویت در ذکر آنها در نامه اقدام نمود. با بررسی و تنظیم مطالب مورد نیاز در تنظیم نامه، کلیات نامه بدست می آید.

     استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری، ارسال فکس آنلاین و… برای افزایش راندمان سازمان ها پیشنهاد می شود.

 

  • تدوین نامه : پس از بیان کلیات نظری در باب قوانین و آداب نگارش و آماده سازی مطالب برای نگارش نامه، در اینجا به بیان نکته ای مهم در خصوص تدوین بخش های مختلف یک نامه می پردازیم. جای تردیدی نیست که عناوین و متن نامه مهم ترین بخش های نامه هستند که میان نویسنده و مخاطب تفهیم و تفهم ایجاد می کنند. لذا چنانچه در بخش های پیشین نیز بیان کردیم استفاده از عناوین صحیح، دقیق و مطمئن در عناوین نامه ها از یک سو و استفاده از متون پیچیده، طولانی و نامفهوم در متن نامه باعث عدم ارتباط مناسب بین نویسنده و مخاطی شده و نامه نتیجه لازم را برای نویسنده در پی نخواهد نداشت.

 

  • بررسی پیش نویس : پس از تهیه پیش نویس و قبل از تایپ نامه، برای حصول اطمینان از کفایت و کارآیی و تاثیر مطلوب محتویات آماده شده، به بررسی نهایی نامه می پردازیم. این بررسی براساس یک فهرست ) چک لیست( انجام می شود که تمامی مراتب و موارد لازم برای تهیه نامه ای مطلوب را یادآوری می نماید. پرسش های مطرح شده در فهرست بررسی به سلیقه نویسنده و یا موقعیت و خواسته سازمان بستگی دارد، که می بایست قبلا توسط سازمان تهیه و در معرض دید نویسندگان نامه های سازمان قرار می گیرد تا بر آن اساس نامه تهیه شود.

بهتر است برای تهیه پیش نویس به موارد زیر توجه کرد:

  • پیش نویس با خط خوش و خوانا نوشته شود.
  • بهتر است بجای کاغذهای متفرقه، از کاغذهای پیش نویس اداری استفاده گردد.
  • در صورت خط خوردگی زیاد پیش نویس، بهتر است بازنویسی شود.
  • بمنظور امکان اعمال تغییرات، فاصله خط ها با یکدیگر باید حداقل ۱۵ میلیمتر باشد.
  • در چهار سوی متن پیش نویس، حاشیه کافی برای اصلاحات در نظر گرفته شود.
  • درستی املای کلمات کنترل شده و در صورت تردید در املای واژگان به فرهنگ مراجعه شود.
  • سعی شود هماهنگی لازم بین روال نوشته و موضوع و هدف نامه وجود داشته باشد.
  • نشان گذاری و آیین آن به خوبی رعایت و استفاده شود.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%a2%db%8c%db%8c%d9%86-%d9%86%da%af%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%aa%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

حسابداری و مشکل آن در دانشگاه ها:

 استاندارد هایی در حسابداری وجود دارند که هنوز با آنها با مشکل مواجه هستیم و در کار خلل وارد می نمایند مانند استاندارد های 28 در بخش اندوخته و 4 در بخش ذخایر مالی، بدهی ها و دارایی های احتمالی که از سال 95 تا کنون اجرایی نشده اند.

همچنین استاندارد شماره 17 بخش قرارداد های بیمه و… که باید برای آنها چاره ای اندیشید که در این خصوص باید نگاه ویژه ای به بلاک چین و آمیختن آن با حسابداری انداخت.

   استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری،ارسال فکس از طریق اینترنت و… برای افزایش راندمان سازمان ها پیشنهاد می شود.


استفاده از فناوری در حسابرسی:

با توجه به وضعیت کنونی حسابرسی در ایران، در حال حاضر بیش از 12 هزار نفر در بخش خصوصی و دلتی در حسابرسی مشغول به کار هستند که درآمد آنها در سال گذشته حدود 8700 میلیارد ریال معادل 2.1 میلیارد دلار بوده است که این در حالی است این میزان در سال 2018 در دنیا حدود 507 میلیارد دلار بوده است که این مبلغ نشان دهنده ارزیابی و تجدید نظر در حسابرسی و حسابداری می باشد.

 

حسابداری و بلاک چین:

بلاک چین یک پایگاه داده بر اساس فناوری دفاتر می باشد که با استقرار آن یم سیستم ایمن در درون شبکه در دسترس قرار می گیرد. این پایگاه نیازی به مدیر ندارد و با توجه به قواعد خاص طراحی و به روز رسانی می گردد.

بلاک چین دارای یک نوع سیستم خود حسابرس می باشد که بر اساس آن تمامی تراکنش ها با هم تطبیق داده می شوند.

این ویژگی بلاک چین باعث شده است که به عنوان یک راه حل برای گزارشگری های مالی از سوی اتحادیه اروپا معرفی گردد. همچنین بلاک چین می تواند به سادگی به تایید روند حسابداری آنلاین و اعتبار سنجی بپردازد که در حسابداری بسیار مهم و مد نظر می باشد.

از جمله کار هایی که می توان با بلاک چین در حسابداری به آسانی انجام داد می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • گزارشگری مالی بانک ها
  • رشد بازار های مالی و پیچیده شدن محیط کسب و کار
  • رشد ابزار های مالی مشتقه و غیر مشتقه
  • ارزش گذاری منصفانه دارایی ها و بدهی های مالی
  • و…

منبع

https://blog.yar.cloud/%d9%81%d9%86%d8%a7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

دلایل رد دفاتر قانونی توسط بازرسان اداره مالیات:

 

  • دفاتر اگر با مداد نوشته شده باشند توسط ماموران اداره مالیات رد می شود.
  • دفتر روزنامه و دفتر کل اگر قبل از هر گونه ثبت رویداد های مالی به تایید ثبت اسناد یا ماموران مالیاتی نرسیده باشند، رد می شوند.
  • چند برگ دفاتر قانونی دفتر روزنامه یا دفتر کل کنده شده باشد.
  • اگر ثابت شود فعالیت مالی وجود داشته که در دفتر ثبت نشده باشد دفاتر قانونی رد می گردد.
  • استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری، نرم افزار دبیرخانه و… برای افزایش راندمان سازمان ها پیشنهاد می شود.


  • ثبت رویدادهای مالی در حاشیه دفتر انجام شود.
  • ثبت رویدادهای مالی در بین سطور انجام شود.
  • پاک کردن، تراشیدن صورت هایی مالی که به دفاتر وارد شده است.
  • تاخیر در ثبت رویدادهای مالی در دفتر روزنامه و دفتر کل و دفتر معین به قصد سو استفاده
  • خالی گذاشتن صفحات سفید بین قسمت هایی که رویدادهای مالی ثبت شده است.
  • بستانکار شدن حساب های نقدی و بانکی
  • اگر بنگاه اقتصادی دارای شعب متعدد باشد و رویدادهای مالی شعب در دفتر روزنامه و دفتر کل ثبت نشود، دفاتر قانونی کلا رد می گردد.
  • در صورت عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی، دفاتر قانونی (دفتر روزنامه و دفتر کل) نیز رد می گردد.
  • اگر بنگاه اقتصادی یا شرکتی چندین دفتر روزنامه و دفتر کل داشته باشد ولی از ارائه همه آنها امتناع کند همه دفاتر قانونی آن رد می شود.
  • اشتباه در ثبت رویدادها و عملیات های مالی در صورتی که این اشتباهات اصلاح نگردد.
  • در صورتی که شرکت برای ثبت رویدادهای مالی خود از نرم افزارهای کامپوتری استفاده می کند و آیین نامه و دستور العمل کار با این نرم افزارها و خلاصه عملکرد مالی خود را در دفاتر قانونی ارائه ندهد همه دفاتر قانونی آن شامل دفتر روزنامه و دفتر کل باطل می شود.
  • استفاده از یک دفتر برای ثبت رویدادهای مالی چند سال متوالی باعث رد دفاتر قانونی می گردد.
  • ثبت صوری و غیر واقعی رویدادهای مالی که رخ نداده است باعث رد دفاتر قانونی می شود.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%b1%d8%af-%d8%af%d9%81%d8%a7%d8%aa%d8%b1-%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%86%db%8c/

پرسش و پاسخ متداول در مورد خزانه داری در حسابداری:

 

خزانه داری در حسابداری به چه معنا می باشد؟

خزانه داری یکی از زیر شاخه های حسابداری می باشد و معمولا خزانه دار را از بین حسابداران مورد اطمینان و حرفه ای انتخاب می کنند. معمولا خزانه دارها در حسابداری وظیفه ثبت اسناد، کنترل مغایرت گیری، دریافت و پرداخت وجوه را بر عهده دارند.

    استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری،  فکس انلاین و… برای افزایش راندمان سازمان ها پیشنهاد می شود.


وظایف حسابدار خزانه چیست؟

این حسابداران با توجه به نیاز شرکت و دیدگاه مدیر، وظیفه نگهداری وکنترل حساب های بانکی، صدور ودریافت اسناد پرداختنی و دریافتنی، نگهداری تنخواه گردان، رفع مغایرت های بانکی، نگهداری و بایگانی اسناد مالی، پیگیری ضمانت نامه های بانکی وثبت اسناد حسابداری را دارند.

 منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%ae%d8%b2%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 صفحه بعد