x تبلیغات
معرفی نرم افزار های سازمانی

کنترل و مدیریت هزینه چیست چه تفاوتی با تقلیل هزینه دارد؟

 تعاریف گوناگونی برای «کنترل هزینه» وجود دارد ولی به زبان ساده می‌توان گفت، شناسایی و کنترل هزینه‌های کسب‌وکار برای افزایش سودآوری و با فرآیند بودجه‌ریزی آغاز می‌شود. در ادامه مدیران و صاحبان کسب‌وکار هزینه‌های واقعی را با بودجه مقایسه می‌کنند و اگر هزینه‌های واقعی بیش‌تر از برنامه‌ریزی باشد، مدیریت اقدام مناسب را انجام می‌دهد.

از سوی دیگر، «تقلیل هزینه» یک فرآیند است و در آن حداقل بها برای بهای تمام شده‌ی واحد محصول در نظر گرفته می‌شود که تاثیری در کیفیت محصول یا خدمت ارائه شده نداشته باشد و اغلب از طریق به‌کارگیری روش‌های جدید یا بهبود روش‌های قبلی تحقق می‌یابد. تقلیل هزینه، حذف تمام هزینه‌های غیرضروری که در فرآیند تولید، انبارش و فروش محصول وجود دارد را هدف‌گذاری می‌کند.

 

استفاده از نرم افزار دبیرخانه یار برای سازمان ها و شرکت ها پیشنهاد می شود.


به ‌طور خلاصه، فعالیت نگهداشت بهای تمام شده در سطح استاندارد از پیش تعیین شده را «کنترل هزینه» می‌نامند، در حالی ‌که «تقلیل هزینه»، فعالیت کاهش هزینه‌های واحد محصول از طریق روش‌های جدید تولید است.

کنترل و مدیریت هزینه بر روی کاهش بهای تمام شده‌ی کل محصولات تمرکز دارد، اما تقلیل هزینه بر روی کاهش قیمت واحد محصول متمرکز است. کنترل هزینه ذاتا ماهیت موقت دارد و برخلاف آن تقلیل هزینه یک مفهوم دائمی است.

روش کنترل هزینه‌ها هنگام دستیابی به هدف خاصی به پایان می‌رسد. برعکس آن، تقلیل هزینه هیچ‌گاه به پایان نمی‌رسد و همیشه ادامه خواهد داشت.

کنترل هزینه حفظ کیفیت را تضمین نمی‌کند، در حالی ‌که در تقلیل هزینه می‌بایست کیفیت در حد مطلوب حفظ شود.

کنترل هزینه‌ها در حسابداری یک عمل بازدارنده است، درحالی‌که کاهش هزینه یک عمل اصلاحی است.

کنترل و مدیریت هزینه بخشی از عملکرد حسابداری صنعتی است، درحالی‌که تقلیل هزینه می‌تواند حتی زمانی تحقق یابد که هنوز حسابداری صنعتی فعالیت خود را شروع نکرده است.

منبع:

تاثیرات دما بر فرسایش کاغذ

 

تأثیر دما بر کاغذ:

متناسب و متعادل نگه داشتن دمای کتابخانه در فصول مختلف سال از ضروری ترین شرایط استفاده از کتابخانه است. عدم کنترل دمای کتابخانه موجب اختلال در فعالیت کتابخانه شده، به صورت های مختلف به مجموعه و محتویات کتابخانه کمابیش آسیب می رساند. گرما (همراه با مواد غذایی در رطوبت) از عوامل اصلی رشد کپک است. حشرات در ساختمان های گرم به سرعت رشد می کنند. گرما سبب تسریع فساد شیمیایی کاغذ، چرم و پارچه می گردد. در گرمای زیاد کتابخانه، چسب و سریش جلد کتاب خشک و فاسد می شوند. گرمای حاصله از آتش سوزی های اتفاقی به کتاب ها و کاغذ – حتی اگر در معرض مستقیم آتش هم نباشند – خسارت های بسیاری وارد می آورد. کاغذها و کتاب هایی که در معرض حرارت قرار گیرند قابلیت تا خوردن خود را از دست می دهند و ترد و شکننده می شوند. نسخه های خطی که از پاپیروس یا تنه درختان و یا برگ درخت نخل تهیه شده باشند، بر اثر حرارت خشک و شکننده می شود. در ساختمان های فوق العاده گرم و یا در آب و هوای گرمسیری مواد کتابخانه به سادگی فساد می پذیرند و از بین می روند. مقاومت کاغذ بستگی به مقاومت الیاف و ماده ای که باعث به هم چسبیدن الیاف شده است، دارد. درجه حرارت و رطوبت کم از فشار و تخریب کاغذ می کاهد و عمر نامرغوب ترین مواد کتابخانه در دمای کم افزایش می یابد.

اختلافات فاحش درجه حرارت از قبیل 10 درجه سانتیگراد در زمستان و 45 درجه سانتیگراد در تابستان نیز بر اساس تجارب به دست آمده در هندوستان، در میزان انعطاف پذیری این مواد تأثیر فراوان دارد. درجه گرما و رطوبت نسبی هوا به ترتیب در درجات بالای 32 درجه سانتیگراد و 70 درصد قطعاً باعث رشد و تکثیر آفاتی نظیر کرم کتاب، سیلورفیش، سوسک، موریانه و غیره و همچنین نوعی قارچ مشهور موسوم به کپک یا زنگ گیاهی می شود.

برگزاری نمایشگاه ها در درجه حرارت بالا حتی برای مدتی کوتاه باعث زرد شدن و شکنندگی کاغذ می شود. اما حرارت پائین کهنه شدن کاغذ را به تأخیر می اندازد. تأثیر دما به ویژه هنگامی زیانبار می شود که همراه با رطوبت باشد. رطوبت را نمی توان مستقل از دمای هوا مورد توجه قرار داد و تغییر همزمان این و پارامتر به مراتب خطرناک تر از سطح بالا یا ناکافی یکی از این دو عامل است:

 

استفاده از سیستم اتوماسیون اداری آنلاین، نرم افزار دبیرخانه ، بایگانی و… برای صرفه جویی در مصرف کاغذ به سازمان ها پیشنهاد می شود.


 

الف) صدمات فیزیکی:

از آنجا که کاغذ و تیماج از مواد و مصالح جاذب رطوبت هستند پس از جذب رطوبت متورم می شوند و به هنگام آزاد کردن آن جمع می شوند. یک کاغذ طبیعی به شکل یک برگ یا قشری از الیاف در هم پیچیده ظاهر می شود. هنگام ساختن کاغذ الیاف مرطوب سلولز برای آن که پس از خشک شدن برگی محکم و منسجم تشکیل دهند، پخش می شوند. این برگ به حسب مقدار رطوبتی که در الیاف سلولز باقی می ماند سطحی متفاوت خواهد داشت. کاغذی که با دست ساخته می شود، در طول و عرض تقریباً یکسان پهن می شوند؛ زیرا الیاف بدون در نظر گرفتن راستایی و جمع قرار می گیرند. کاغذی که با ماشین ساخته می شود، بیشتر در راستای عمودی یعنی در جهت کشش خمیر کاغذ پهن یا جمع می شود. زیرا الیاف به گونه ترجیحی در این راستا ردیف شده اند. این ردیف شدن الیاف کاغذ به کار سهولت تا شدن یا لوله شدن کاغذ نیز صدمه می زند و رعایت احتیاط یا در تا زدن و چسباندن آن در کارهای تجلید یا عملیات تعمیر، ضروری می سازد. برای یک تغییر ده درصدی در رطوبت نسبی ابعاد یک کاغذ نقاشی ممکن است 6/0 درصد در پهنا و از 1/0 درصد در طول اضافه یا کم شود.

کمترین آسیبی که حرارت زیاد بر آثار کاغذی وارد می سازد از دست رفتن خواص سلولزی است. اما حرارت نه تنها باعث کاهش کیفیت در الیاف سلولز می شود، بلکه بر رنگ ها نیز تأثیر می گذارد. اگر قصور کنیم که یک افزایش حرارت تصادفی در محیط داشته باشیم و میزان آن به بالای 60 درجه سانتیگراد برسد نه تنها قسمت های آثار کاغذی رطوبت خود را از دست داده و تخریب می شوند، بلکه امکان بروز واکنش های شیمیایی بین عناصر تشکیل دهنده رنگ ها نیز وجود دارد. حرارت، رطوبت موجود در آثار کاغذی را به سرعت کاهش داده و شکل ظاهری آن را از حالت عادی خارج می سازد. آزمایش های انجام شده نشان می دهد که در ازای هر 10 درجه سانتیگراد افزایش درجه حرارت، میزان واکنش دو برابر خواهد شد. بنابراین هنگامی که حرارت محیط از 20 درجه سانتیگراد به طور تصادفی به 50 درجه سانتیگراد برسد، واکنش به طور تصاعدی بالا رفته و 8 برابر خواهد شد. اهمیت کنترل حرارت را می توان به این مثال ساده دریافت. حرارت های بالا با رطوبت نسبی کم، باعث زردی، سفتی، تردی و شکنندگی کاغذها می شود. ناگفته نماند که حرارت در کنار رطوبت بهترین عامل برای رشد قارچ ها، کپک ها و حشرات است. گاه حرارت های بالا می تواند ظاهر رنگ ها را نیز 100 درصد تغییر دهد که غیرقابل جبران است.

در رطوبت زیاد، کاغذ شکل خود را از دست می دهد و نرم می شود. همانگونه که رطوبت زیاد زیانبار است، خشکی زیاد نیز به کاغذ صدمه می زند. کاغذ نیاز به محیطی با رطوبت 5 درصد دارد تا حالت انعطاف و لطافت خود را حفظ نماید. کمبود رطوبت از دست دادن آب ساختارهای کاغذ را به دنبال می آورد و کاغذ را شکننده و کم استقامت می سازد. چسب به کار رفته در اغذ خشک و شکننده می شود. رطوبت نسبی پایین نیز تیماج را خشک و سفت می کند و مقاومت مکانیکی جلدذ را کاهش می دهد.

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%aa%d8%a7%d8%ab%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d9%85%d8%a7-%d8%a8%d8%b1-%d9%81%d8%b1%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%b4-%da%a9%d8%a7%d8%ba%d8%b0/

وظایف کمک حسابدار در شرکت:

 همان طور که گفتیم قصد داریم شما را با وظایف کمک حسابدار آشنا سازیم. وظایفی که کمک حسابرس در یک شرکت دارد را یک مدیر و یا یک حسابدار تعیین می کند و او موظف به انجام آن ها می باشد. فعالیت های حسابداری تحت وب یک شرکت روز به روز متنوع تر می شوند اما یک حسابدار و همچنین یک کمک حسابدار باید بتوانند آن کارها را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. معمولا از وظایف کمک حسابدار در شرکت می توان به موارد زیر اشاره نمود که لازم است آن ها را فرا گرفته و به عنوان یک کمک حسابدار بدانید چه وظایفی دارید و انتظاراتی که از شما می رود چیست.

  1. آماده کردن فاکتورها، سفارشات خرید و یادداشت های اعتباری شرکت و ارسال کردن آنها
  2. رسید ها و فاکتورهای شرکت و همچنین دریافت رسید از مشتریان و بررسی آنها
  3. ثبت سوابق مالی و با توجه به وضعیت ورود و خروج
  4. نظارت دقیق بر بودجه های شرکت
  5. نظارت بر دستمزد پرسنل
  6. آماده کردن اظهارنامه های مالیاتی شرکت که از اهمیت بالایی برخوردار است.
  7. بررسی دقیق مطالبات بیمه
  8. تولید گزارشات مالی
  9. پاسخگویی به تماس های مشتریان و پیگیری آن ها
  10. انجام دادن کارهای اجرایی مانند نوشتن و تنظیم کردن نامه.

 

استفاد از تقویم آنلاین، تقویم کاری برای مدیریت بهتر زمان های جلسات، پروژه ها و… پیشنهاد می شود.


حسابداری

سایر وظایف کمک حسابدار:

برای کمک حسابدار وظایف دیگری نیز تعیین کرده اند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  1. ثبت کردن اسناد تکراری و ساده در قسمت های درآمد، هزینه و فروش
  2. داشتن فعالیت در زمینه ثبت حضور و غیاب پرسنل برای محاسبه حقوق، بیمه و …
  3. ماهیانه لیست بیمه را به سازمان تامین اجتماعی تحویل دهد.
  4. پیگری برخی از مسائل مربوط به امور مالیاتی
  5. دارا بودن دانش و تجربه لازم
  6. توانایی کار با کامپیوتر
  7. آشنایی با آفیس و در صورت لزوم نرم افزار حسابداری آنلاین زیرا این نرم افزارها می توانند کمک بسیار زیادی به او کنند.
  8. داشتن تسلط کامل به قوانین مالیاتی کشور
  9. داشتن تسلط کامل به اصول کار و کاریابی و قوانین بیمه
  10. داشتن روابط عمومی بالا
  11. توانایی در ساختن رزومه و مستند سازی

 

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%88%d8%b8%d8%a7%db%8c%d9%81-%da%a9%d9%85%da%a9-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1/

آشنا بودن اقدام کنند گان به عناوین پرونده ها قسمت دوم: اصول روش های بایگانی

 

منطقی ترین نوع طبقه بندی مربوط به بایگانی

  • طبقه بندی بر مبنای شاخص هایی بر اساس نام افراد، سازمان ها و مناطق جفرافیایی
  • طبقه بندی بر اساس موضوع و مفاد نامه
  • طبقه بندی بر اساس تاریخ

 

روش های تنظیم پرونده های اسمی:

  •  روش الفبایی ساده
  •  ترتیب ثبت اسامی پوشه ها و دفاتر راه نما
  •  روش شماره گذارمتوالی یا مسلسل
  •  روش شماره گذاری بر اساس حرف اول و دوم نام خانوادگی
  •  روش شماره ی رمز الفبایی
  •  روش حرف و عدد

 

روش هایی که برای تنظیم مکاتبات اداری و پرونده های موضوعی مورد استفاده قرار می گیرد:

  •  روش الفبایی
  •  روش شماره ای مسلسل
  •  روش شماره گذاری مرکب یا روش موضوعی
  •  روش شماره گذاری محدود یا مقطع و روش کارتن – جزوه دان
  •  روش اعشاری یا دسیمال

 

روش جغرافیایی:

تشکیل پرونده به نام یک واحد خاص مانند شهر، منطقه و یا استان

 

روش شماره ای محض:

این روش فقط شماره ی پرونده یا شماره سند ملاک تنظیم است. این روش در بایگانی مدارک حسابداری اسناد هزینه، بانک ها، پرونده ی اشتراک آب وبرق و تلفن یا در بایگانی خودروها می توان مشاهده کرد

 

روش تاریخی:

اساس طبقه بندی مکاتبات در روش تاریخی، زمان ایجاد، مراجعه و یا تعقیب پرونده یا سند مورد نظر می باشد. بنابراین اسناد و پرونده هایی که ملاک مراجعه به آن ها ، سال ، ماه ، هفته یا روز است، تنظیم و بایگانی می گردند.


ممنبع: وبلاگ یار

https://blog.yar.cloud/%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d8%b3%d9%86%d8%a7%d8%af/

لزوم طرح سوالات هوش در مصاحبه شغلی

 توانایی فهم مسایل و قدرت حل آن‌ها از یک سو، که به ضریب هوشی یا همان هوش شناختی (intellectual intelligence) افراد برمی‌گردد و تمییز و تحلیل هیجانات، برقراری ارتباط بهتر و شناخت و توسعه قابلیت‌های فردی از سوی دیگر، که به هوش هیجانی (emotional intelligence) افراد برمی‌گردد، از جمله فاکتورهای مهم و تاثیرگذار در موفقیت‌های تحصیلی و شغلی است.

علیرغم این‌که وجود صرفا یکی از این دو نوع هوش قادر نخواهد بود مسیر خلاقیت و موفقیت را برای شما هموار کند، اما هم‌دستی توامان آن‌ها در زندگی شما، فرصت‌های بی‌نظیری را از آن‌تان خواهد ساخت. لزوم طرح سوالات هوش (چه در حیطه هوش شناختی و چه در حیطه هوش هیجانی) در مصاحبه‌های شغلی نیز دقیقا به همین موضوع بر می‌گردد.

این‌که وقتی فرد متقاصی یک شغل، از ضریب هوشی و هوش هیجانی بالایی برخوردار است، شانس بیشتری برای رشد دارد و می‌تواند در سایه تفکر، دانش، تجزیه و تحلیل و خلاقیت خود، فرد مفیدتری برای محیط و سازمان باشد.

 

 شما می توانید برای بالابردن راندمان امور شرکت و سازمان خود از نرم افزار های سازمانی مثل نرم افزار فروش استفاده کنید.


مصاحبه شغلی

پاسخ سوالات هوش مصاحبه شغلی

افرادی که از هوش بالاتری (به ویژه هوش هیجانی) برخوردار هستند، خویشتن‌دارتر از دیگران هستند، انگیزه رشد و پیشرفت بیشتری نسبت به دیگران دارند، کنترل بهتری روی رفتارها، برخوردها و احساسات خود دارند و به دلیل دارا بودن حس همدلی بیشتر و روحیه تیمی بهتر، خصوصا در سازمان‌های خدماتی سودمندتر ظاهر می‌شوند.

اما برای تست هوش این افراد روش‌های مختلفی ابداع و پیشنهاد شده است. روش‌هایی که برخی از آن‌ها صرفا در برگیرنده تعدادی سوال هستند و برخی دیگر، که برای همه ما نیز آشنا هستند، در تعدادی تصویر خلاصه شده‌اند و چند گزینه.

 

۱) تست هوش تصویری

یکی از معتبرترین و مشهورترین تست هوش‌های تصویری تست هوش ریون (Raven Intelligence Test) است. احتمال این‌که با سوالات این تست هوش یا دست کم سوالاتی از این دست در مصاحبه شغلی خود رو به رو شوید، بسیار بالا است. تعدادی از سوالات این تست هوش فوق‌العاده را بررسی می‌کنیم. برای پاسخ، تنها کافی است تصویر جا مانده را از میان شش گزینه پیشنهادی انتخاب کنید.

 

نمونه سوال یک

کاملا مشخص است که در این تست، تنها کافی است به پترن جا افتاده دقت کنید. اگرچه ممکن است گزینه چهارم کمی گمراه کننده باشد اما نوک شکل خارج از پترن است و رد می‌شود. در نتیجه، گزینه ششم پاسخ صحیح است. (برای شمارش از سمت چپ، بالا شروع کنید)

 

نمونه سوال دو

این تصویر نیز از همان استراتژی تست اول یعنی پترن جا افتاده پیروی می‌کند. در این تست، ممکن است در ابتدای امر کمی به دلیل خطای دید شما را گمراه کند. با این حال، کافی است بیشتر دقت کنید تا گزینه اول را به درستی انتخاب کنید.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d9%87%d9%88%d8%b4-%d9%85%d8%b5%d8%a7%d8%ad%d8%a8%d9%87-%d8%b4%d8%ba%d9%84%db%8c/

ایرادهای وارد بر سیستم حسابداری سنتی:

 به دلیل درنظر نگرفتن دارایی‌های انسانی ایرادهای زیر بر سیستم حسابداری سنتی وارد است:

  1.  بهای تمام شده منابع انسانی، هزینه تلقی می‌شود: انتقاد از این موضوع یکی از عوامل رشد و توسعه حسابداری منابع انسانی به شمار می‌رود. این امر موجب عدم تطابق هزینه‌ها و درآمدها در دوره‌های مالی منتٿع از آن می‌شود.
  2.  کمبود اطلاعات لازم برای اتخاذ تصمیمات صحیح در زمینه برنامه‌ریزی و کنترل: همانطور که مدیران به منظور اداره کارآمد سازمان تحت مدیریت خود به اطلاعاتی در مورد وضعیت مالی، سطح تولید، هزینه‌های تولید و… نیازمندند، به اطلاعاتی در مورد نیروی انسانی به منظور تخصیص کارآمد منابع انسانی و استفاده بهینه از این منابع درجهت بازدهی بهتر نیزنیازمند هستند. این موضوع به عنوان یکی از نقاط ضعٿ سیستم حسابداری سنتی درجهت شکل‌گیری و توسعه حسابداری منابع انسانی که ٿراهم‌کننده اطلاعات مورد نیاز مدیران بود مورد توجه محققان قرار گرفت.
  3.  عدم امکان تفکیک میان بهای تمام شده منابع انسانی و هزینه‌های مربوط به این منابع: به عبارتی در سیستم‌های حسابداری مرسوم، اشاره چندانی به مبالغ سرمایه‌گذاری شده بر منابع انسانی، مخارج کارمندیابی،‌ آموزش ، استقرار و انتصاب، جایگزینی و… نمی‌شود و اطلاعاتی درجهت تعیین بهای تمام شده منابع انسانی به طور واضح در اختیار مدیران قرار نمی‌گیرد.

  شما می توانید برای بالابردن راندمان امور شرکت و سازمان خود از نرم افزار های سازمانی مثل نرم افزار فروش استفاده کنید.


باید توجه داشت که امروزه هدف شرکت‌ها تنها کسب سود نیست، بلکه پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی (موضوع حسابداری مسئولیت‌های اجتماعی) در کنار بخش دولتی از اهداف فعالیت بخش خصوصی به شمار می‌رود.

همانطور که شرکت‌ها در جهت حٿظ منابع محیط زیست درجهت پرورش و ارتقای توسعه منابع انسانی تلاش کنند. متأسفانه صورت‌های مالی سنتی هیچ‌گونه اطلاعاتی در زمینه مشارکت در مسئولیت‌های اجتماعی در اختیار کاربران قرار نمی‌دهد.

 

دلایل توسعه حسابداری منابع انسانی:

توسعه حسابداری منابع انسانی را می‌توان به عنوان یک پاسخ و واکنش به تغییرات و گسترش در سطح کلان (اجتماعی) و در سطح خرد (شرکت‌‌ها) مورد بررسی قرار داد. امروزه اٿزایش اهمیت دارایی‌ها‌ی نامشهود سبب شده که این دارایی‌ها نسبت به دارایی‌های مشهود نقش مؤثرتر و مهم‌تری در ایجاد ثروت و رفاه عمومی داشته باشد.

1ـ سطح کلان:

دو عامل مهم در سطح کلان که در توسعه حسابداری منابع انسانی تأثیر گذاشت عبارتند از:

  •  تغییر الگوهای تولید، سازماندهی کار و الگوهای استخدامی.
  •  تغییر در قوانین و مقررات حکومتی، شرکتی و نیز اشخاص (عرف )

 

2ـ سطح خرد:

عوامل زیر از عوامل توسعه حسابداری منابع انسانی در سطح خرد هستند:

  1.  بهتر کردن مدیریت منابع انسانی
  2.  غلبه بر مشکلات به وجود آمده از اندازه‌‌گیری دارایی‌های نامشهود
  3.  غلبه بر مشکلات موجود درفراهم کردن اطلاعات کافی برای سرمایه‌گذاران در صورت‌های سنتی
  4.  توجه به کارکنان به عنوان دارایی‌ها برای تفکیک مسئولیت‌های اجتماعی بین بخش خصوصی و عمومی
  5.  برای شکل دادن شرکت و بهترکردن تصویر آن
  6.  برای نگهداری نیروی کار صلاحیت‌دار
  7.  برای جلب کارمندان آتی

بسیاری از کانون‌های مدیریتی، صرفاُ یک یا دو دلیل از دلایل فوق را برای حسابداری منابع انسانی دارا هستند. اما واضح است که رابطه شدیدی بین حسابداری نیروی انسانی داخلی و خارجی وجود دارد و گاهی اوقات ممکن است یکی پیش‌نیاز دیگری شود.به طور مثال اگر شرکتی تصمیم به انتشار یک گزارش اجتماعی بگیرد لازم است شاخص‌هایی را که در این گزارش اجتماعی مطرح می‌شوند را اندازه‌گیری کند. با اندازه‌گیری این شاخص‌ها، مدیران دانش بیشتری نسبت به سازمان تحت سرپرستیشان به دست می‌آورند. در این فرایند، مدیریت سازمان زمینه‌هایی که امکان رشد و بهترشدن را دارا هستند، مشخص می‌کند. این همان مدیریت منابع انسانی است.

مبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/

انجام مبادلات مالی بین المللی:

 مبادلات مالی بین المللی، آخرین وظیفه ای می باشد که انجام آن به عهده بانک مرکزی قرار گرفته است و تمامی دریافت ها و پرداخت های تجارت خارجی را کنترل می نماید. به عبارتی، تمامی فعالیت های مالی که با کشور های خارجی وجود دارد، از طریق بانک مرکزی صورت می گیرد.

بانک های تجاری، بزرگ ترین گروه از نهاد های فعال در بازار پول می باشند که منابع آنها از طریق سپرده های دیداری و پس انداز ها، جمع آوری می گردند و در قالب وام ارائه می شوند.

به عبارتی می توان گفت که وظیفه اصلی بانک های تجاری، تجهیز و تخصیص منابع مالی می باشد که از جمله خدمات بانک های تجاری را می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • خلق پول از طریق سپرده های جدید
  • پیشنهاد ابزار های پرداخت برای خرید کالا و خدمات
  • عرضه خدمات مالی بین المللی شامل تضمین اعتبارات واردات مربوط به شرکت ها
  • اعطای وام به دولت های خارجی و شرکت های چند ملیتی
  • ارائه اطلاعات و آگاهی های لازم در رابطه با فرصت های سرمایه گذاری خارجی و بازار های خارجی به مشتریان خود و خرید و فروش اسناد خارجی برای مشتریان
  • ارائه خدمات مربوط به سرمایه گذاری

 

موسسات اعتباری غیر بانکی:

یکی دیگر از نهاد های فعال در بازار پول می توان به موسسات اعتباری غیر بانکی اشاره نمود که از طریق جذب سپرده های غیر دیداری، اخذ تسهیلات و استفاده از سایر ابزار های مالی، قادر به تجهیز منابع می باشند. این منابع به اعطای تسهیلات اعتباری تخصیص داده می شوند که بنا به تشخیص بانک مرکزی، واسطه بین عرضه کننده و متقاضی منابع مالی می باشد.

نکته: مهم ترین وجه تمایز موسسات با بانک های تجاری، قدرت خلق پول می باشد که بانک های تجاری قادر به انجام آن هستند اما موسسات غیر بانکی این قدرت را ندارند.

 

نهاد های بازار سرمایه:

مهم ترین نهاد هایی که در بازار سرمایه وجود دارند، نهاد های خود تنظیم گر، واسطه های مالی و فعالین بازار می باشند که به صورت زیر دسته بندی می شوند.

 

نهاد های خود تنظیم گر:

نهاد های خود تنظیم گر دارای ویژگی های زیادی هستند که یکی از مهم ترین آنها، برخورداری از استاندارد های حرفه ای و اخلاقی می باشد. این ویژگی، وظایف نظارتی مقام ناظر در بازار سرمایه را تفویض داده است.

در واقع می توان گفت که نهاد های خود تنظیم گر می توانند برای حسن انجام وظایف و تنظیم فعالیت های حرفه ای، اقدام به وضع و اجرای قوانین و استاندارد های حرفه ای نمایند.

مهم ترین سازمان های خود تنظیم گر عبارتند از:

  استفاد از تقویم آنلاین برای مدیریت بهتر زمان های جلسات، پروژه ها و… پیشنهاد می شود.


بورس اوراق بهادار:

بورس اوراق بهادار از جمله مهم ترین نهاد های خود تنظیم گر فعال در بازار دست دوم اوراق بهادار به شمار می آید.

از جمله وظایف اصلی در بورس اوراق بهادار می توان به فراهم نمودن بازاری شفاف اشاره نمود که مناسب داد و ستد باشد. همچنین، سیستمی برای نظارت بر جریان معاملات می باشد که عملیات بازار و فعالیت اعضا را تحت نظر دارد.

در این راستا، یک بورس اوراق بهادار به طور متعارف، مسئولیت های زیر را بر عهده خواهد داشت:

  • تصمیم گیری درباره پذیرش یا لغو پذیرش اعضا شامل کارگزاران، معامله گران، بازار گردانان و مشاوران و مدیران سرمایه گذاری
  • تصمیم گیری درباره پذیرش یا لغو پذیرش ابزار های مالی قابل داد و ستد در بورس اعم از سهام، ابزار های بدهی و ابزار های مشتقه
  • فراهم آوردن یک سیستم داد و ستد مناسب و کارآمد
  • فراهم آوردن یک سیستم مناسب و کارآمد برای تسویه و پایاپای داد و ستد
  • فراهم آوردن یک سیستم مناسب برای نظارت بر جریان داد و ستد، عملیات بازار و فعالیت اعضا
  • فراهم آوردن امکانات و تسهیلات لازم برای توزیع و انتشار اطلاعات مربوط به داد و ستد و نیز سایر اطلاعات لازم برای تصمیم گیری درباره داد و ستد اوراق بهادار

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%86%d9%87%d8%a7%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c/

مدیریت قیف فروش با نرم افزار فروش

 در نرم افزار CRM اصطلاح مدیریت قیف فروش یا مدیریت پایپ لاین فروش ( به انگلیسی pipeline management crm software ) بسیار پر کاربر است. مدیریت قیف فروش یعنی نظارت و هدایت مرحله به مرحله ارتباط خود با مشتری از لحظه ای که مشتری از وجود شما آگاه می شود تا زمانی که فروش قطعی شود.

برای هر محصول یا خدمت رقبای زیادی وجود دارد سرنخ (Leads) اولین مرحله از فرآیند فروش است شما به کمک ارتباط از طریق کانالهای ارتباطی و به کمک نرم افزار CRM افراد علاقه مند به محصول خود را پیدا می کنید .در مرحله بعدی مشتری را متقاعد می کنید از بین همه رقبا شما را انتخاب کند و در نهایت فروش را قطعی می کنید.

مسلما همه افرادی که با محصول ما آشنا می شوند از ما خرید نمی کنند شما به کمک مدیرت قیف فروش در نرم افزار CRM می توانید سرنخ های با کیفیت تولید کنید، علل ریزش مشتری از قیف فروش شناسایی کنید و با اندازه گیری مرحله به مرحله ارتباط با مشتری، استفاده از شاخص ها و گزارشات در ن نرم افزار فروش آنلاین قیف فروش را تا حد ممکن به استوانه فروش تبدیل کنید .

 

مدیریت قیف فروش در نرم افزار فروش

  • قیف فروش مناسب با محصول یا خدمت شرکت خودتان در نرم افزار فروش تعریف کنید.
  • سرنخ های با کیفیت بیشتر و در زمان کمتری به کمک نرم افزار فروش تعریف کنید.
  • در نرم افزار فروش استراتژی سرنخ های فروش تعریف کنید، سرنخ های را ارزش گذاری کنید، سرنخ های نا امید کننده را حذف کنید و هزینه و زمان در فرآیند بازاریابی کاهش دهید.
  • به کمک نرم افزار فرصتهای فروش مرحله به مرحله بدون فراموشی در پایپ لاین فروش جلو ببرید.
  • مدت زمات تبدیل سرنخ به فرصت فروش و تبدیل به مشتری را به کمک نرم افزار کاهش دهید.
  • دسترسی بازاریاب، کارشناس فروش و مدیران به بخشهای مختلف قیف فروش به کمک مجوزهای دسترسی نرم افزار محدود کنید.

 

هدف گذاری فروش در نرم افزار فروش

هدف گذاری فروش بر اساس زمان : هدفهای فروش روزانه،هفتگی،ماهانه، فصلی و سالانه در نرم افزار تعریف کنید
هدف گذاری فروش بر اساس موقعیت محصول یا خدمات : با هدف‌گیری‌های فروش مناسب در نرم افزار فروش روی محصولاتی که سودآوری بیشتری دارند، تمرکز داشته باشید
هدف گذاری فروش بر اساس موقعیت جغرافیایی : نرم افزار مدیریت دقیقی بر مناطق و نواحی جغرافیایی در اختیارتان قرار می دهد امکان مشاهده و پیگیری مشتریان از گوگل مپ نیز وجود دارد
برای کارمندان فروش هدف گذاری کنید : عملکرد بازایاب،کارشناس فروش و مدیر فروش بر اساس اهداف زمانی تعیین شده زیر نظر بگیرید

 

تعریف انبار کالا

نرم افزار فروش فروش این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید انباری از کالا در نرم افزار تعریف کنید و در هر انبار محصولاتی را قرار دهید تا در هنگام صدور فاکتور و پیش فاکتور آنلاین بتوانید به صورت مجزا به کالاهای هر انبار دسترسی داشته باشید این ویژگی بیشتر برای شرکت های مناسب است که چند دسته کالا جدا از هم برای فروش دارند

تعریف محصولات و خدمات به همراه قیمت

در نرم افزار فروش فروش شما این امکان را دارید که درختی از کالا و خدمات تعریف کنید و برای هر کدام از کالا و خدمات خود ویژگی های مانند واحد اندازه گیری ، قیمت، مصرفی و غیر را تعریف نماید

 منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%82%db%8c%d9%81-%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%a8%d8%a7-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4/

ویژگی‌های یک نرم‌افزار بهای تمام شده برای سطوح متفاوت سازمان

 این ویژگی‌ها سطوح متفاوتی از مدیریت سازمان را در بر می گیرد. به طور کلی می توان آنها را در سه سطح مدیریت ارشد ، مدیران میانی و کارشناس تقسیم بندی کرد:

 

ویژگی های مورد نیاز مدیران ارشد

۱- از آنجا که محاسبه بهای تمام شده با ابعاد و حجم فعالیت‌های عملیاتی شرکت ارتباط مستقیم دارد، از نظر پیاده سازی مستلزم صرف زمان و هزینه است. بنابراین متناسب بودن هزینه استقرار نرم افزار با موارد ذکر شده یکی از موضوعات اساسی مدیریت ارشد واحد های تجاری است.

۲- واحدهای تجاری در بیشتر موارد پویا هستند و بنا بر برنامه های توسعه سازمانی، تغییر نیاز مشتریان، بروزرسانی تکنولوژی و سایر عوامل داخلی و خارجی عملیات تولید کالا یا ارائه خدمت خود را بهبود می‌دهند. بنابراین نرم افزار باید قابلیت اعمال تغییرات و متناسب‌سازی در برابر توسعه سازمان را داشته باشد.

۳- یکی از نیازهای اساسی برای هر واحد تجاری تصمیم‌گیری در مورد بهای فروش کالاها و خدمات بوده و پیش نیاز آن در اختیار داشتن بهای تمام شده دقیق و قابل اتکا به همراه جزییات محاسبه است. البته صرفاً محاسبه یک نرخ به عنوان بهای تمام شده کافی نیست چرا که امروزه در بسیاری از صنایع فروش بر اساس یک قرارداد یا سفارش اتفاق می‌افتد و در آن اجزای مختلفی در قیمت پیشنهادی موثر هستند.

۴- قابلیت اندازه‌گیری و پیش‌بینی ظرفیت بهینه برای فعالیت‌ها یکی از ایده‌آل ترین نیازهای مدیران ارشد در ارتباط با بهای تمام شده است که امروزه با بکارگیری تکنیک‌های جدید محاسبه بهای تمام شده نظیر هزینه‌یابی برمبنای فعالیت یا هزینه‌یابی هدف و امثال آنها امکان پذیر شده است. ولی رسیدن به این خواسته مستلزم انجام پیش نیازهای زیادی در فرآیندها و سازمان کار واحدهای تجاری است.

۵- دستیابی به اطلاعات کلیدی و به روز در هر نقطه مکانی یکی دیگر از نیازمندی های مدیران ارشد است. بنابراین نرم افزار باید بتواند بستری فراهم سازد تا دستیابی به این امر امکان‌پذیر شود.

 

ویژگی های مورد نیاز مدیران میانی

۱- یکی از مهم‌ترین وظایف مدیران میانی کنترل فرآیندها و اطمینان از صحت انجام آنهاست. بنابراین نرم افزار باید ابزارهای کنترلی در اختیار آنها قرار دهد تا بتوانند اشتباهات بوجودآمده را تصحیح کنند.

۲- نظارت بر فرآیندها یکی دیگر از اهداف این گروه از مدیران است. آنها ترجیح می دهند تا فرآیندهای سازمان بوسیله نرم افزار بصورت کلان قابل مشاهده باشد. برای نمونه مواردی مانند درخت‌واره ساخت محصولات، نحوه مصرف مواد بین آنها یا تسهیم هزینه ها از سطح شرکت تا سطح واحد محصول.

۳- سطوح دسترسی به اطلاعات یکی دیگر از چالش‌های مدیران میانی درخصوص بهای تمام شده است. این نیاز باعث می‌شود تا بسیاری از نرم‌افزارها به طور محدود توسط یک یا چند کارشناس مشخص استفاده شوند و فرایند محاسبه بهای تمام شده با کندی انجام شود. با ایجاد سطوح دسترسی مناسب، اطلاعات مورد نیاز توسط افراد بیشتری جمع آوری و تهیه خواهند شد و سرعت محاسبه نیز افزایش پیدا خواهد کرد. این ویژگی همچنین امکان مشاهده اطلاعات مربوط به آن کاربر را نیز فراهم می‌کند.

 

ویژگی‌های مورد نیاز کارشناسان

۱- دریافت اطلاعات از سایر سیستم‌های اطلاعاتی را می‌توان به عنوان مهم‌ترین نیاز کارشناسان حسابداری مدیریت در نظر گرفت. بیشتر این سیستم‌ها باید دارای ارتباط یکپارچه با بهای تمام شده باشند و اطلاعات مورد نیاز از طریق آنها جمع‌آوری شوند. این امر سبب کاهش نیاز به کنترل اطلاعات خواهد شد.

استفاده از اتوماسیون اداری، نرم افزار بایگانی، نرم افزار فکس و… برای سازمان ها پیشنهاد می شود.


۲- محاسبه بهای تمام شده به خودی خود موضوع پیچیده‌ای است و نرم افزار باید تا حد امکان دارای محیط کاربری ساده باشد تا از پیچیدگی محاسبه بکاهد. نمونه‌ای از ساده‌سازی می تواند در دسترس بودن اطلاعات مورد نیاز در هر بخش از محاسبه یا طبقه بندی مناسب اطلاعات باشد.

۳- پردازش اطلاعات یا محاسبه، یکی دیگر از چالش‌های کارشناسان است. آنها معمولاً در محاسبات دستی با جداول عریض و طویلی روبرو هستند که کنترل و محاسبه آنها کار وقت گیری خواهد بود. بنابراین محاسبه در نرم افزار باید به گونه‌ای باشد که نتایج محاسبه بلافاصله و به صورت گزارش‌های تعاملی (Interactive) در اختیار آنها قرار بگیرد. مشاهده سریع نتایج به کارشناس کمک می‌کند تا صحت اطلاعات محاسبه شده را کنترل کند. منظور از صحت اطلاعات صرفا انجام صحیح محاسبه بر اساس یک فرمول مشخص نیست. بلکه کنترل اعداد حساب شده با روند اطلاعات قبلی یا متناسب با تغییرات انجام شده است.

۴- معمولاً مدیران ارشد و میانی از کارشناسان حسابداری صنعتی تقاضای دریافت اطلاعات متفاوتی دارند. بنابراین امکان دریافت گزارش‌های متنوع از نرم افزار یکی دیگر از نیازهای اساسی آنهاست.


منبع:

https://blog.yar.cloud/%db%8c%da%a9-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ad%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%b4%d8%af%d9%87/

تعریف حسابداری منابع انسانی:

 براساس تعریف انجمن حسابداری آمریکا «حسابداری منابع انسانی،فرآیند شناسایی و اندازه‌گیری اطلاعاتی درباره منابع انسانی و انتقال این اطلاعات به گروه‌های ذینفع است» .

این تعریف شامل سه هدف عمده حسابداری منابع انسانی است:

  •  ارزیابی منابع انسانی
  •  اندازه‌‌گیری بهای تمام شده و ارزش کارکنان در سازمان
  •  بر رسی اثرات رفتاری چنین اطلاعاتی

انجام-پروژه

برخی اهداف حسابداری منابع انسانی عبارتند از:

  •  ایجاد تفکر صحیح نسبت به دارایی‌های انسانی به عنوان یک منبع باارزش و شناسایی ارزش منابع انسانی و اندازه‌گیری بهای تمام شده آن برای سازمان.
  •  ثبت ارزش اقتصادی منابع انسانی در دفاتر و گزارشات مالی
  •  فزایش کارایی مدیریت با استفاده از حسابداری منابع انسانی به عنوان یک ابزار مدیریتی و ایجاد شرایط وامکاناتی درجهت بهبود و ارتقای کارایی نیروی انسانی در زمینه‌های آموزشی و مهارتی.
  •  اندازه‌گیر ی ارزشی که منابع انسانی در منابع مالی وفیزیکی و حسن اعتبار شرکت‌ ایجاد می‌کنند.
  •  شناسایی و اندازه‌‌گیری سود غیرعملیاتی و بهره‌وری حاصل از سرمایه‌گذاری در منابع انسانی.
  •  مهیا کردن اطلاعات لازم برای اداره مؤثر و کارامد نیروی انسانی توسط مدیریت واحد اقتصادی.
  •  تجهیز سازمان و تشکیلات شرکت با یک سیستم حسابداری دقیق‌تر و بازده کل دارایی‌های به کارگرفته شده اعم ازفیزیکی وفراهم کردن امکان تحلیل برای مدیران در مورد چگونگی تغییرات در منابع انسانی به کار گرفته درجهت تحقق اهداف شرکت.
  •  ایجاد نگرش‌های راهبردی (استراتژی) در مورد منابع انسانی.
  •  برنامه‌ریزی بهتر و متعاقباً تصمیم‌گیری بهتر درباره کارکنان
  •  فراهم آوردن زمینه اندازه‌گیری اثربخشی هزینه‌های مربوط به ارتقاء و پرورش دارایی های انسانی از جمله هزینه‌های آموزشی.
  •  حسابداری منابع انسانی می‌تواند در فرآیند ارزیابی افراد در یک سازمان مفید واقع شود، چرا که معیارهای اندازه‌گیری پولی و غیرپولی را ممکن می‌سازد و به مدیریت در فرآیند اتخاذ تصمیمات به موقع و مطلوب یاری می‌رساند. همچنین حسابداری منابع انسانی اجرای سیستم‌های مناسب پاداش را ممکن می‌سازد پاداش شامل حقوق و مزایا و امکان ارتقا در سطح سازمانی و مزایای جانبی به منظور تقدیر از عملکرد قبلی کارکنان و نیز ایجاد انگیزه و تقویت و بهبود عملکرد کارکنان است. حسابداری منابع انسانی به مدیریت این امکان را می‌دهد تا در مورد پاداش‌ها با درنظرگرفتن ارزش افراد تصمیماتی اتخاذ کند.
  •  از طرفی حسابداری منابع انسانی همچنین می‌تواند در ارزیابی عملکرد و کارایی مدیریت مورد استفاده قرار بگیرد و در هزینه‌یابی استاندارد جذب و آموزش و سایر هزینه‌های مربوط به نیروی انسانی مورد استفاده قرار گیرد. این هزینه‌های استاندارد با هزینه‌‌های واقعی جذب و پرورش کارکنان مقایسه شده و انحرافات موجود به عنوان کارایی یا عدم کارایی در جذب و پرورش منابع انسانی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد.

 

منبع: وبلاگ یار
https://blog.yar.cloud/%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 صفحه بعد