x تبلیغات
معرفی نرم افزار های سازمانی

قسمت های مهم رزومه

 

1-اطلاعات فردی

اولین قسمت از فرم رزومه شما را اطلاعات فردی و عنوان رزومه تشکیل می دهند. عنوان رزومه همان عنوان شغلی مورد نظرتان یعنی مدیر یا کارشناس روابط عمومی است. پس از رزومه، رزومه درخواست شغل، رزومه کار، درخواست استخدام، رزومه مدیر روابط عمومی و غیره استفاده نکنید و فقط عنوان شغلی مورد نظر خود را بنویسید.

درباره اطلاعات فردی، اگر از قالب رزومه عکس دار استفاده می کنید، حتماً عکسی با کیفیت و رسمی را در نمونه رزومه خود قرار دهید.

بخش اطلاعات فردی رزومه فارسی نکته دیگری ندارد. اما اگر می خواهید رزومه انگلیسی بسازید درباره کشور مقصد تحقیق کنید. به عنوان مثال در کشورهای امریکا و انگلستان قرار دادن عکس و نوشتن اطلاعات شخصی مانند دین، جنسیت، سن و تاریخ تولد در رزومه ممنوع است!

       برای مشاهده تاریخ و ساعت امروز می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.


2. اطلاعات تماس

حتماً تمامی فیلدهای این قسمت را پر کنید. این به کارفرما کمک می کند شما را خیلی راحت تر پیدا کند و بخاطر در دسترس نبودن تلفن همراهتان شانس استخدام را از دست نمی دهید. حتماً از کانال های ارتباطی آنلاین نیز استفاده کنید و آدرس شبکه های اجتماعی تان را هم در رزومه خود بنویسید.
شروع اطلاعات تماس شما با ایمیل است. حتماً از یک آدرس ایمل حرفه ای استفاده کنید؛ این خیلی بد است که رزومه شما را به خاطر استفاده از ایمیل های غیر حرفه ای رد کنند! در بخش زیر می توانید چند نمونه روزمه حرفه ای و غیر حرفه ای را مشاهده نمایید.

 

 آدرس ایمیل غیر حرفه ای

PRM@gmail.com
Manager.PR@gmail.com
jamcamp@gmail.com
king.Aria@gmail.com

 

 آدرس ایمیل حرفه ای

N.Hemati@gmail.com
Nader.H.1978@gmail.com
N.H@gmail.com
Nader.Hemati@gmail.com

 

3. درباره من

در ستون سمت راست یک بخش با عنوان درباره من مشاهده می کنید. بخش درباره من یا خلاصه رزومه، در واقع یک معرفی کوتاه از شما و سوابق کاری و دستاوردهای شغلی تان است.

 

4. سوابق تحصیلی

درقدم بعدی باید سوابق تحصیلی خود را در رزومه وارد نمایید. حتماً سوابق تحصیلی خودرا به صورت نزولی در رزومه وارد نمایید.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa%d9%86-%d8%b1%d8%b2%d9%88%d9%85%d9%87-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d8%a8%d8%b7-%d8%b9%d9%85%d9%88%d9%85%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85/

 

روش های ساخت یک رزومه کاری خوب با توجه به داشته هایتان

 نکته ی مهمی که در ساخت یک رزومه ی حرفه ای و خوب اهمیت دارد، سفارشی سازی رزومه است. به این معنا که یک فرد فارغ التحصیل باید روش خود را برای ساخت رزومه رایگان کاری به کار بگیرد و یک فرد با تجربه و دارای سوابق شغلی و مهارت های فنی زیاد نیز باید از ساختار دیگری در رزومه ی کاری خود استفاده کند.

در این مقاله، رزومه مناسب افراد کارجو و متقاضی استخدام را به 4 دسته کلی تقسیم کرده و برای هر دسته مشخص می کنیم چه بخش هایی را در رزومه و با چه ترتیب و اولویت بندی قرار دهند.

 

1. رزومه کاری خوب برای عموم کارجویان

این نوع نمونه رزومه برای اکثر افراد کارآمد بوده و با این ساختار می توان یک رزومه کاری خوب برای استخدام نوشت:

  • توصیف خلاصه
  • مهارت های تجربی
  • سوابق شغلی
  • تحصیلات
  • دوره ها و گواهینامه ها

این روشی است که اکثر مردم زمانی که تصمیم به ساخت یک نمونه رزومه خوب می گیرند از آن استفاده کرده و به ترتیب فوق اطلاعات خود را در رزومه شان می نویسند. دقت داشته باشید که در بخش توصیف خلاصه از ویژگی های عمومی چیزی ننویسید و سعی کنید خلاصه رزومه خود را در بخش توصیف خلاصه بنویسید.
اگر فردی با مهارت های زیاد و تجارب فنی بالایی هستید بهتر از این قسمت برای کوتاه تر کردن رزومه کاری تان استفاده کنید و در این بخش به طور خلاصه مهم ترین و مرتبط ترین آن ها را در این بخش رزومه کاری بنویسید و از نوشتن عباراتی هم چون علاقه مند به کار تیمی، سخت کوش، منظم و غیره پرهیز کنید و بر روی دستاورد های عددی خود تمرکز کنید. در واقع توصیف خلاصه، گل رزومه کاری شما و چکیده نمونه رزومه شما است.

 

      برای مشاهده تاریخ آنلاین امروز می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.


یک از دلایل استفاده از این ساختار این است که همه چیز در همان جایی که کارفرما و فرد استخدام کننده انتظار دارد قرار گرفته و او به راحتی و در کم ترین زمان می تواند تحصیلات و مهارت های شما را بررسی کند و در صورت خوب بودن مهارت ها و توانایی هایتان شما را برای مصاحبه کاری دعوت کند.

 

2. رزومه کاری خوب برای افراد تازه فارغ التحصیل شده

  • تحصیلات
  • مهارت های تجربی
  • مسئولیت هایی که دردانشگاه برعهده داشته اید. (به عنوان مثال اگر مسئول انجمن های دانشگاهی یا یک تیم علمی و غیره بوده اید)
  • فعالیت های خارج از کلاس و جوایز و تقدیر نامه هایی که دریافت کرده اید.
  • مهارت ها و گواهینامه ها

فرم رزومه ی افراد تازه فارغ التحصیل شده یک مورد خاص است. با این که اکثر شرکت ها و افراد استخدام کننده از افراد کارجو و متقاضی استخدام حداقل یک یا دو سال تجربه کاری مرتبط می خواهند، اما فرصت های شغلی بی شماری هم برای افراد تازه کار اما توانمند وجود دارند.

به همین دلیل زمانی که تحصیلات خود را در بالاترین بخش و بعد از اطلاعات تماس می نویسید در واقع این سیگنال را به کارفرمای احتمالی خود می دهید که شما یک نیروی با سواد و آماده ی کار تمام وقت هستید.

در ضمن به هیچ وجه فعالیت های خارج از کلاس خود را دست کم نگیرد، چرا که مهارت های (مهارت های نرم و سخت) بسیاری در همین گروه ها و فعالیت ها می توان به دست آورد که به شما در محیط کار کمک بسیاری خواهد کرد. پس حتماً این فعالیت های را در رزومه شرکت خود اضافه کنید.

منبع:

چگونه مهارت‌های بین فردی خود را توسعه بخشیم؟

 اگر این مهارت‌ها را دارید و نیازی به توسعه‌ی آن‌ها در خود نمی‌بینید، تبریک می‌گویم، شما از هوش هیجانی بالایی برخوردار هستید. اما اگر در حال یادگیری این تکنیک‌ها و توسعه‌ی برخی از مهارت‌های خود هستید، ادامه این متن را بخوانید.

 

۱) مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود دهید

بهبود و توسعه‌ی مهارت‌های ارتباطی جز با تمرین امکان‌پذیر نخواهد بود. واضح صحبت کنید، بنویسید و مدام خود را در چالش قرار دهید تا مشکلات ارتباطی خود را به صورت کامل از بین ببرید.

 

۲) مهارت‌های حل تعارضات را بیاموزید

اختلاف نظرها در هر جمعی رخ می‌دهد، مهم اینست که همه‌ی افراد بتوانند این شرایط را بپذیرند و برای رفع تعارضات و گرفتن بهترین تصمیم‌ها متحد شوند.

 استفاده از نرم افزار های دبیرخانه آنلاین ، تقویم آنلاین و… برای بالا بردن راندمان سازمان ها پیشنهاد می شود.


۳) روی کارهای گروهی تمرکز کنید

گفته می‌شود که اگر می‌خواهی با سرعت بروی، تنها برو، اما اگر می‌خواهی تا دوردست‌ها بروی، همراه با یک تیم خوب برو.


منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%b1%d8%aa%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%a7%da%af%d8%b1-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%db%8c%d8%af-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%ae%d8%af%d8%a7%d9%85/

نرم افزار فروش چیست؟

 نرم افزار های فروش اکثرا در فروشگاه‌ها تحت عنوان نرم افزار فروشگاهی و در کسب‌و‌کارها به عنوان نرم افزار حسابداری شناخته می‌شود. در واقع نرم افزار فروش باعث می‌شود چرخه فروش محصولات شما ساده، بهینه و تسریع شود. نرم‌افزارهای فروش می‌توانند، کلیه مراحل فروش مانند دریافت و تایید سفارش مشتریان، صدور پیش‌فاکتور و فاکتور فروش، تحویل کالا و… را ثبت و کنترل کند. همچنین با استفاده از نرم افزار مدیریت فروش می‌توانید گزارش‌های تحلیلی متنوعی از روند فروش فعلی تهیه و میزان فروش آینده خود را پیش‌بینی کنید.

       برای تبدیل تاریخ و مناسبت امروز می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.


کاربرد نرم افزار فروش

  •  تعریف و دسته‌بندی مشتریان و ایجاد پروفایل برای آن‌ها
  •  تعریف توزیع‌کنندگان کالا و کانال‌های متفاوت توزیع
  •  تعریف فروشگاه‌ها و انبارهای مختلف در سیستم فروش تحت وب
  •  قابلیت صدور فاکتور آنلاین و پیش فاکتور
  •  قابلیت کنترل موجودی‌های محصولات
  •  معرفی تامین کنندگان و تعریف حساب های مجزا
  •  قابلیت ادغام با انواع مختلف نرم افزارهای حسابداری و فروشگاهی
  •  اطلاع‌رسانی خودکار به مشتریان
  •  مدیریت پرداخت‌ها و وصول مطالبات
  • و….

 

منبع:

 

نحوه محاسبه حق ماموریت کارگران:

 فوق العاده ماموریت به مبلغی گفته می شود که به کارگر پرداخت می شود. این پرداختی در صورتی است که کارگر از محل کار کارگاه اصلی به فاصله ۵۰ کیلومتر دور شود و یا این که شب را در مقصد به سر ببرد.

این مبلغ معادل مبلغ حقوق یک روز می باشد و بر این اساس کارگر به ازای هر روز ماموریت، علاوه بر حقوق معمول یک روز، حقوق ثابتی را نیز به عنوان حق ماموریت دریافت می نماید.

این حقوق ثابت نباید از مزد روزانه کارگر کمتر باشد که شامل دستمزد پایه و مزایایی می باشد که بر اساس شغل وی پرداخت می گردد.

 

     برای تبدیل تاریخ و ساعت امروزمی توانید ازتقویم فارسی استفاده کنید.


 

هزینه سفر:

کارفرما بایستی برای کارگری که به ماموریت اعزام می شود، وسیله نقلیه یا هزینه آن را فراهم نماید. اما مسئولیت خوراک کارگر، به عهده خویش می باشد که ممکن است آن را با توافق، کارفرما پرداخت نماید.

 

استفاده از نرم افزار حسابداری برای مدیریت درست امور مالی پیشنهاد می شود.

حسابداری

ارتباط ماموریت با حادثه ناشی از کار:

زمانی که کارگی به ماموریت اعزام می شود، اگر در طول ماموریت اتفاقی برای وی رخ دهد، حادثه ناشی از کار محسوب می شود که مشمول دریافت مستمری می گردد. در صورت فوت وی، این مستمری به خانواده کارگر تعلق می گیرد.

نکته: این موضوع شامل حال کارگرانی که در سطح شهر به ماموریت می روند، نمی باشد.

 

ماموریت و تامین اجتماعی:

هزینه سفر و فوق العاده ماموریت، مشمول کسر حق بیمه نمی باشد اما بهتر است نسخه ای از حکم ماموریت برای تامین اجتماعی ارسال گردد. اهمیت این موضوع از این جهت می باشد که ممکن است در حین ماموریت برای کارگر حادثه ای رخ دهد و لازم باشد که از خدمات درمانی استفاده نماید.

یکی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، موضوع تایید کارکرد شخصی می باشد که در کارگاه حضور ندارد و به ماموریت اعزام می گردد.

 منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%85%d8%ad%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d9%87-%d8%ad%d9%82-%d9%85%d8%a7%d9%85%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%aa-%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86/

روش محاسبه قیمت تمام شده:

 برای تعیین قیمت تمام شده 5 مورد زیر را بایستی رعایت نمود:

  • هزینه ‌های ثابت: اقلام ثابت تعهد شده، اقلام ثابت اختیاری.
  • هزینه های متغییر: مواد مستقیم، دستمزد مستقیم، سربار ساخت، هزینه توزیع، هزینه تشکیلاتی.
  • هزینه های مختلط
  • هزینه ‌های نیمه متغیر
  • هزینه های نیمه ثابت

     برای تبدیل تقویم شمسی به میلادی می توانید ازتقویم فارسی استفاده کنید.


 


نحوه محاسبه بهای تمام شده در شرکت های خدماتی:

بهای تمام شده در شرکت های خدماتی شامل دستمزد و هزینه های سربار می شود که برای محاسبه آن می توان اقلام بهای تمام شده را بین خدمات در دست اقدام تسهیم کرد که به دو روش زیر صورت می گیرد:

  • روش هزینه یابی سفارش کار
  • روش هزینه یابی مرحله ای

 

فرمول بهای تمام شده:

برخی از فرمول های محاسبه بهای تمام شده کالا:

  • خرید خالص = خرید طی دوره + اضافات خرید – ( برگشت از خرید + تخفیفات درصدی خرید + کسورات خرید )
  • موجودی کالای آماده برای فروش = موجودی کالای اول دوره + خرید خالص
  • بهای تمام شده کالای فروش رفته = موجودی کالای آماده برای فروش – موجودی کالای پایان دوره
  • موجودی کالای پایان دوره = موجودی های قابل شمارش کالا در انبار ها * بهای هر کالا

 

سیستم‌ های سنتی محاسبه بهای تمام شده:

برای محاسبه بهای تمام شده کالای تولیدی، سیستم های سنتی نیز وجود دارند که معمولا به منظور تخصیص هزینه سربار، از هزینه (ساعت) کار مستقیم به عنوان مبنای تخصیص در آن استفاده می گردد. اما لازم به ذکر است که امروزه حداکثر 15 درصد هزینه کار مستقیم می باشد و در مقابل، هزینه های سربار بیش از 50 درصد را به خود اختصاص داده اند. در سیستم های سنتی هزینه یابی، فرآیند های زیر محاسبه می شوند:

  • اختصاص مواد مستقیم و دستمزد مستقیم به محصول یا خدمت
  • تخصیص هزینه ‌های سربار به محصول یا خدمت بر مبنای نرخ جذب معین
  • محاسبه بهای تمام شده محصول یا خدمت

 ممبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%85%d8%ad%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%b4%d8%af%d9%87-%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%88%d9%84%db%8c%d8%af%db%8c/

کارمزد بورس:

 معاملاتی که در سازمان بورس و فرابورس انجام می شوند، دارای کارمزد می باشند. لازم به ذکر است که مبلغ کارمزد خرید سهام با کارمزد فروش آنها متفاوت است. این تفاوت قیمت به این دلیل می باشد که در زمان فروش سهام، لازم است که مالیات آن نیز پرداخت شود.

 

چه کسی دریافت کننده کارمزد خرید و فروش سهام می باشد؟

بر خلاف تصور خیلی از افراد که فکر می کنند کارمزد دریافت شده متعلق به بورس می باشد، در واقع این مبلغ که به عنوان کارمزد دریافت می گردد، به چند بخش تقسیم می شود که مالیات جدا از آن چند بخش است. این کارمزد در واقع بین ۵ شرکت از سازمان بورس تقسیم می شود.

 

فرمول محاسبه قیمت سر به سر:

در بازار خرید و فروش سهام، زمانی که یک سهم خریداری می شود، برای آن یک نقطه سر به سر تعریف می گردد. در واقع این نقطه سر به سر، قیمتی را معرفی می کند که اگر در آن قیمت، سهام خریداری شده، فروخته شود، نه سود دارد و نه ضرر.

      برای تبدیل تقویم می توانید ازتقویم فارسی استفاده کنید.

 

محاسبه قیمت سر به سر:

قیمت سر به سر به صورت زیر محاسبه می شود

(قیمت سر به سر = ۱٫۰۱۶ * مبلغ خرید هر سهم)

 

کارمزد خرید سهام:

کارمزد خرید سهام، حدود 49 صدم درصد می باشد.

 

کارمزد و مالیات فروش سهام:

کارمزد فروش سهام، 53 صدم درصد مبلغ معامله می باشد و پس از فروش سهام، علاوه بـر پرداخت کارمزد، 50 صدم درصد نیز مالیات از فروشنده دریافت می گردد که مجموع آن برابر با یک ممیز سه صدم درصد می باشد.


منبع:

https://blog.yar.cloud/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%85%d8%b2%d8%af-%d9%88-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%a2%d9%86/

صفحه قبل 1 ... 10 11 12 13 14 15 صفحه بعد