x تبلیغات
معرفی نرم افزار های سازمانی

میوه‌های شب یلدا چی بخرم؟

 

میوه‌های شب یلدا

میوه‌ها جزئی اصلی از سفره یلدا هستند. در این سفره نقش اصلی را میوه‌های سرخ رنگ بر عهده دارند. رنگ سرخ این میوه‌ها نماد خورشید است. شما می توانید تمام مناسبتهای ایرانی را در تقویم فارسی یار مشاهده فرمایید.

انار

انار میوه اصلی سفره شب یلدا ست. پیشینیان انار را میوه‌ باروری و برکت می‌دانستند. آن‌ها این معنا را از دانه‌های زیاد آن دریافت می‌کردند. همچنین انار به خاطر رنگ قرمزش نماد شادی و خورشید است. در واقع خوردن انار در شب یلدا به خاطر اعتقاد به تأثیر جادوی سرایتی آن بوده است. یعنی آن‌ها با توسل به انار و خوردن آن برکت را از دانه‌های زیاد آن می‌گرفتند و نیروی باروری را در خود افزایش می‌دادند. به همین ترتیب یکی از میوه‌هایی که در خوانچه یلدای عروس می‌گذارند انار است.

این میوه از دوران بسیار قدیم میوه‌ای مقدس شناخته شده است. انار حتی در ادیان بزرگ دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد. در اساطیر و افسانه‌ها هم ذکر آن رفته است. در دین زرتشتی انار از درختان مینوی است و از عناصر مقدس و خجسته به شمار می‌رود. زرتشتی‌ها از شاخه‌ها و میوه آن در مراسم دینی خود استفاده می‌کنند.

انار از دید مسلمانان هم میوه‌ای مقدس بوده و در قرآن کریم از آن به‌عنوان میوه‌ای بهشتی نام برده شده. خوردن این میوه توسط بزرگان دینی توصیه شده است.

هندوانه

هندوانه هم مثل انار میوه مخصوص سفره یلدا ست. اما آیا خوردن هندوانه اول سرما عجیب نیست؟ باید گفت که همه می‌دانیم هندوانه میوه‌‌ای تابستانی است؛ پس هندوانه علاوه بر سرخیش نمادی از خورشید است و یادآور گرمای تابستان و حرارت است.

باور بر این بوده که اگر مقداری هندوانه در شب چلّه بخورند؛ در سراسر چلّه بزرگ و کوچک، از سرما و بیماری در امان خواهند بود. همچنین هندوانه هم مثل انار از میوه‌های پردانه است و نماد برکت و فراوانی.

میوه‌های پاییزی

از دیگر میوه‌های سفره یلدا می‌توان انواع میوه‌های پاییزی را نام برد. در گذشته به همراه انار و هندوانه، میوه‌های فصلی را هم در سفره می‌گذاشتند. میوه‌هایی مثل پرتقال و انواع مرکبات، سیب، خرمالو، گلابی و حتی لبو و کدو تنبل می‌توانند جایی در سفره یلدا داشته باشند.

تنقلات و آجیل شب یلدا

در این شب مهم‌تر از شام، تنقلات و آجیل مخصوص شب یلدا ست. در گذشته که نگهداری طولانی مدت میوه‌ها راحت نبود؛ خیلی از میوه‌ها را برای نگهداری و مصرف در فصل‌های دیگر، خشک می‌کردند.

آجیل شب یلدا

مغزهایی مثل پسته، گردو، بادام و فندق اجزای اصلی آجیل مخصوص شب یلدا هستند. در کنار این‌ها انجیر و توت خشک شده هم حاضر اند. از قدیم نخودچی و کشمش در بین آجیل شب یلدا وجود داشته. غیر از این‌ها گندم و نخود برشته، شاهدانه، تخمه هندوانه و کدو هم جز آجیل‌های شب یلدا بوده.

 

نرم افزارهای مبتنی بر فضای ابری چیست؟

 رایانش ابری یا Cloud Computing به چه معناست؟ یکی از مهم‌ترین جذابیت‌های صنعت فناوری اطلاعات تغییرات مداوم آن است. این صنعت روزانه در حال رشد و پیشرفت است و هر بار مفاهیم جدیدی به آن اضافه می‌شود. تمام افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند باید به صورت مداوم در حال مطالعه و تلاش برای به روز رسانی اطلاعات خود باشند. یکی از مفاهیمی که در چند سال گذشته کانون توجه افراد در تمام دنیا بوده است، رایانش ابری یا Cloud Computing است. این مفهوم از زمان‌های گذشته نیز وجود داشته اما در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای مشاهده دموی دبیرخانه آنلاین یار به این سایت مراجعه فرمایید.

معرفی رایانش ابری یا Cloud Computing به زبان ساده

 

به عبارت ساده، رایانش ابری ارائه خدمات محاسباتی از جمله سرورها، فضای ذخیره‌سازی، پایگاه‌های اطلاعاتی، شبکه، نرم‌افزار، تجزیه و تحلیل و … از طریق اینترنت (“فضای ابری“) است. این کار به منظور ارائه نوآوری سریع‌تر، منابع انعطاف‌پذیر و صرفه‌جویی در مقیاس بزرگ صورت می‌گیرد.

فرض کنید قصد دارید از نرم‌افزاری برای اتوماسیون اداری استفاده کنید. رایانش ابری به این معناست که نرم افزار، داده‌های مربوط به آن، فضای ذخیره سازی و تمام موارد مورد نیاز را به فضایی خارجی منتقل کنید. اطلاعات شما با استفاده از این سیستم به صورت کاملا ایمن نگهداری شده و با کمک هر سیستمی با وارد کردن رمز عبور و اطلاعات خود به آن‌ها دسترسی دارید. به این صورت با کمک رایانش ابری قدرت پردازش شما افزایش یافته، امکان اشتراک گذاری داده‌ها برای شما فراهم می‌شود و از هر مکانی می‌توانید به این اطلاعات دسترسی داشته باشید.

تاریخچه فضای ابری و رایانش ابری

رایانش ابری به عنوان یک اصطلاح از اوایل دهه ۲۰۰۰ وجود داشته است. البته این مفهوم محاسبات به عنوان یک سرویس برای مدت زمان بسیار طولانی‌تر نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت. در آن زمان و حدودا در دهه ۱۹۶۰، به این صورت بود که سازمان‌ها به جای خرید پردازنده‌های گران قیمت می‌توانستند با پرداخت هزینه کمتر از یک پردازنده مرکزی استفاده کنند.

زمانی که رایانه‌های شخصی ظهور کردند، بیشتر مراکز و افراد از این رایانه‌ها استفاده می‌کردند و تا حدودی از این فضای اشتراک گذاری فاصله گرفتند. با گذشت زمان و ایجاد مراکز داده شرکتی برای شرکت‌ها و سازمان‌هایی که تعداد انبوهی داده را تولید می‌کنند، این مفهوم دوباره مورد استفاده قرار گرفت. زیرا در این زمان نیاز به پردازشگر قدرتمندتر و فضای ذخیره سازی بیشتری احساس می‌شد.


منبع: https://yeganehsoft.com/%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/

اهمیت استفاده از نرم‌افزار فروشگاهی در چیست؟

امروزه کسب‌وکارها از روال ساده و قدیمی خود فاصله گرفته‌اند. انبارهای ذخیره فروشگاه بزرگ‌تر و شلوغ‌تر شده و امکان محاسبات دستی اجناس و کالا وجود ندارد. همچنین امکان ردیابی اجناس خریداری شده یا فروخته شده در میان سایر کالاها، کار به مراتب سخت و دشواری است. بنابراین برای ساماندهی اوضاع کسب‌وکار نیاز به ابزارهای مدیریت قوی داریم که همواره در دسترس ما باشد. نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی یکی از این ابزارها است و انتخاب بهترین نرم افزار فروش نیاز به تخصص و تجربه دارد.

اهمیت استفاده از نرم‌افزار فروشگاهی

در دنیای تجاری امروز با توجه به گسترش تجارت و رقابت فزاینده نیاز به استفاده از نر‌م‌افزارهای قدرتمند فروشگاهی وجود دارد. این نرم‌افزارها می‌توانند عملیات حسابداری شما را کارآمدتر کنند.

متاسفانه بیشتر افراد قادر به اداره کسب‌وکارهای خرده فروشی سودآور نیستند. در واقع آن‌ها نمی‌توانند شرایط را برای رشد و ترقی کسب‌و‌کار فراهم کنند. علت این موضوع این است که صاحبان کسب‌وکار از روش‌های قدیمی برای مدیریت بهره می‌برند. این در حالی است که روش‌های قدیمی پاسخگوی دنیای تجاری امروز نیستند.



 در گذشته انجام محاسبات بسیار خسته کننده و زمان‌بر بود. همچنین احتمال بروز خطا و اشتباه در انجام فرآیندهای حسابداری وجود داشت. در نهایت نیز با صدور فاکتور، سند، قبض و… به محل مناسبی برای ذخیره نیاز بود. همچنین مدیریت کالا و دارایی ها با استفاده از نرم افزار فروشگاهی بسیار ساده تر خواهد بود.

اما در حال حاضر استفاده از نرم‌افزار و تکنولوژی روز می‌تواند سرعت پرداخت، محاسبه و… را افزایش دهد و در نهایت مخزن قابل اعتمادی برای جمع‌آوری پرداخت‌های مهم، اسناد، چک، حواله و… باشد.

با نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی می‌توان سند هزینه را ثبت کرد و حساب اشخاص را مدیریت نمود. همچنین در این نرم‌افزار، امکان ارائه گزارشات فصلی و تعریف حساب بانکی وجود دارد. صورت سود و زیان و ترازنامه نمایش داده می‌شود و گزارشات مالیات بر ارزش افزوده و پرداخت چک‌ها ارائه می‌گردد.

 

نکات مهم در خرید نرم‌افزار حسابداری فروشگاهی

امروزه شرکت‌های بسیاری نرم‌افزار فروشگاهی ارائه می‌کنند. همین موضوع انتخاب یک نرم‌افزار مناسب را سخت و دشوار می‌کند. قطعاً بهترین نرم‌افزار فروشگاهی باید پاسخ‌گوی تمام نیازهای ما باشد. برای خرید بهترین نرم‌افزار حسابداری باید چند نکته را مدنظر قرار دهیم. کسب‌و‌کارهای امروزی تحت سه عامل قدرتمند و تاثیرگذار شامل تغییر، رقابت و مشتری قرار دارند.

  • مشتری کسب‌و‌کارهای فروشگاهی به دنبال اجناس و کالاهای با کیفیت است (مشتری).
  • فروشگاه‌های زنجیره‌ای مختلفی شکل گرفته‌اند و همین موضوع مسئله رقابت میان کسب‌و‌کارها را ایجاد می‌کند (رقابت).
  • مشتریان به دنبال خرید محصولات متنوع هستند. بنابراین تغییر و تنوع از دیگر مسائل حائز اهمیت در کسب‌و‌کارهای تجاری و فروشگاهی است (تغییر).

با این اوصاف کسب‌وکارها باید بتوانند خود را با خواسته و نیاز مشتری وفق دهند.

 

منبع: https://baransys.com/best-pos-software/

نرم افزار فروش چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

 پیشرفت تکنولوژی و افزایش کسب و کارهایی که در یک زمینه خاص فعالیت می‌کنند، باعث شده است تا مدیران شرکت‌ها برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار و جذب مشتریان جدید به استفاده از نرم افزارهایی که می‌تواند به آن‌ها در مدیریت کمک کند روی بیاورند. در حال حاضر نرم افزار فروش با توجه به قابلیت‌هایی که در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند جزو نرم افزارهای کاربردی و اساسی برای کسب و کارهای مختلف هستند


نرم افزار فروش چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای یافتن پاسخ سؤالاتی مانند نرم افزار فروش چیست و آیا این نرم افزار می‌تواند به شما در مدیریت کسب و کارتان کمک کند؟ بهتر است بدانید که نرم افزارهای فروش برای افزایش دقت و سرعت در فرآیند فروش مانند صدور فاکتور و همچنین مدیریت فروش طراحی و تولید شده‌اند. اکثر این نرم افزارها محیط کاربری آسانی دارند؛ به نحوی که استفاده از آن‌ها نیاز به مهارت خاصی ندارد و با مقداری آموزش اکثر افراد می‌توانند به راحتی از آن‌ها استفاده کنند. این نرم افزارها در بازار با نام نرم افزارهای فاکتور فروش یا نرم افزارهای فروشگاهی نیز شناخته می‌شوند.

نرم افزارهای فروش این قابلیت را در اختیار مدیران شرکت‌های مختلف قرار می‌دهند که بتوانند به اطلاعات طبقه‌بندی شده و دقیقی از میزان فروش محصولاتشان و سابقه مشتریانشان دسترسی داشته باشند. به شما پیشنهاد می‌کنیم اگر به عنوان مدیر فروش یک مجموعه یا صاحب یک کسب و کار می‌خواهید ایده‌های مختلفی را برای افزایش فروش پیاده‌سازی کنید بهتر است از این نرم افزارها کمک بگیرید زیرا در حال حاضر فروش به علت رقابتی شدن بازار به یکی از دغدغه‌های اصلی تمام مدیران تبدیل شده است. نرم افزارهای فروش امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهند برخی از این امکانات عبارت‌انداز:

 

  • قابلیت ثبت و نگهداری تمامی اطلاعات مربوط به فروش
  • امکان ثبت اطلاعات و طبقه‌بندی آن‌ها بر اساس مراکز فروش
  • قابلیت گزارش‌گیری از اطلاعات موجود در نرم افزار به صورت روزانه، ماهانه و یا سالیانه
  • صدور فاکتورهای فروش کالا

منبع: https://liyam.cloud/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA/

چطور مشتری آنلاین را جذب کنیم؟

 رسیدیم به جذاب ترین قسمت فروش آنلاین، یعنی جذب مشتری! مشتری‌ای که اگر نباشد کار ما به درد لای جرز دیوار هم نمی‌خورد :) جداً کدام کسب و کاری را دیده‌اید که بدون مشتری موفق شود؟ اصلاً مگر می‌شود بدون اکسیژن نفس کشید؟ اما این اکسیژن را باید از کجا گیر بیاوریم و جذبش کنیم؟ همانطور که در ابتدای مقاله هم خیلی روی آن تأکید داشتیم، فروش اینترنتی با بازاریابی آنلاین (دیجیتال مارکتینگ) گره خورده است و بدون کمک آن فروش موفقی نخواهید داشت.

چطور در اینترنت «بفروشیم»؟

رسیدیم به جذاب ترین قسمت مقاله، یعنی فروش!
برای اینکه «بفروشیم»، باید کاری کنیم که صدای‌مان  به گوش مخاطب برسد. در زمان‌های قدیم، ملت می‌رفتند وسط بازار داد می‌زدند که:
«آی خونه‌دار و بچه‌دار، زنبیل رو بردار و بیار...»
اینجوری سعی می‌کردند برای خودشان بازاریابی کنند و توجه آدم‌ها را جلب کنند؛ تا در نهایت بتوانند جنس‌شان را بفروشند.
حالا ما هم باید صدایمان را به گوش مشتری برسانیم، منتها در اینترنت. برای انجام دادن این کار 2 راه داریم:

  1. از تبلیغات آنلاین استفاده کنیم و سریع‌تر بفروشیم.
  2. انقدر سایت‌مان خوب باشد که اگر صبر کنیم، گوگل خودش به صورت طبیعی ما را به همه نشان دهد.

در ادامه به شما می‌گوییم که چطور می‌شود از هر دو روشی که گفتیم به فروش رسید.

روش اول - تبلیغات آنلاین

 

می‌خواهیم تأکید کنیم که این بخش خیلی خیلی مهم است و اصلاً نباید آن را دست کم بگیرید. فروش اینترنتی وقتی با تبلیغات آنلاین همراه شود، شما را اوج قلۀ فروش می‌رساند. تبلیغات آنلاین انواع مختلفی دارد (که در ادامه توضیح داده‌ایم)، مزیت‌اش هم آن است که به سرعت جواب می‌دهد. خیلی واضح بگوییم، اگر می‌خواهید سریع بفروشید، راهش همین تبلیغات آنلاین است. حالا بیایید انواع آن را باهم بررسی کنیم:

تبلیغات در گوگل – در لحظه بفروش

 

تا حالا شده یک کلمه‌ای را در گوگل جستجو کنید و در صفحه نتایج حروف Ad را کنار چند لینک اول ببینید؟

عکس بالا را نگاه کنید...با جستجوی کلمه «خرید بلیط هواپیما»، اولین گزینه‌ای که به ما نشان داد، وب‌سایت «فلایتیو» بود. این نشان می‌دهد که فلایتیو یکی از بهترین، هدفمندترین و کم هزینه ترین راه‌های تبلیغاتی را انتخاب کرده است؛ یعنی تبلیغات در گوگل!
ما بارها به چشم دیده‌ایم که فروش کسب و کارها با استفاده از این روش در لحظه افزایش پیدا کرده است. عملکرد ساده‌ای هم دارد؛ مثلاً فلایتیو در ازای هر کلیکی که روی این تبلیغ انجام شود، باید هزینه‌ای را به گوگل پرداخت کند.
شما برای تبلیغات در گوگل 2 راه دارید:
اولین راه آن است که خودتان یک حساب ارزی داشته باشید تا در مراحل پرداخت هزینۀ تبلیغات در گوگل به مشکلی بر نخورید.

منبع: 
https://www.novin.com/blog/how-to-sell-online/

نرم افزارهای آنلاین ارسال فکس از طریق ایمیل

 ساده‌ترین راه برای ارسال فکس که نیاز به نصب هیچ گونه نرم افزاری ندارد و از طریق دسکتاپ و موبایل امکان پذیر است استفاده از پلتفرم‌های آنلاین ارسال فکس است.

در ادامه دو سرویس آنلاین که می‌توان با آن‌ها ارسال فکس رایگان انجام داد معرفی می‌کنیم.

سرویس FaxZero

این سرویس هم مثل نرم افزارهای بالا با استفاده از ایمیل فکس ارسال می‌کند. اگر از ویرایش متن و ضمیمه کردن فایل به فکس فراتر نمی‌روید نیازی به نصب نرم افزارهای بالا نیست ولی اگر به صورت روزانه از فکس استفاده می‌کنید پیشنهاد می‌شود یکی از نرم افزارهای بالا را نصب کنید و یک مودم فکس خریداری کنید.

برای ارسال فکس کافی است به سایت FaxZoro مراجعه کنید و با پر کردن فیلدهای ضروری ستاره دار که در بخش ارسال کننده شامل نام، ایمیل و شماره تلفن می‌شود و در بخش دریافت کننده پر کردن نام و شماره فکس کافی است. لازم به ذکر است برای نوشتن شماره تلفن در هر دو بخش نیازی به استفاده از کد ایران نیست و بدون صفر آن‌ها را وارد کنید.

مثلا اگر شماره فکس دریافت کننده ۰۲۱۲۸۴۲۰۲۱۱ است باید به صورت ۲۱۲۸۴۲۰۲۱۱ وارد شود.

شماره تلفن ارسال کننده که خودتان باشید حتما نباید شماره‌ی ثابت باشد و با شماره‌ی همراه هم فکس ارسال می‌شود.

بعد از فشردن Send Free Fax Now یک ایمیل برای تایید فکس به آدرسی که در بخش قبلی وارد کردید ارسال می‌شود که با باز کردن لینک ارسال شده فکس ارسال می‌شود.

2. سرویس GotFreeFax

استفاده از این سرویس شباهت زیادی به FaxZero دارد. چون امکانات و اطلاعاتی که برای ارسال فکس نیاز دارد تقریبا یکی است. در این سرویس هم شخصی سازی فکس به ویرایش متن و ضمیمه کردن فایل محدود است ولی با این تفاوت که می‌توان 10 فایل به فکس ضمیمه کرد در صورتی که سرویس بالا تنها امکان ضمیمه کردن 3 فایل را داشت.

در قسمت ارسال کننده باید فیلدهای ستاره دار نام و ایمیل را وارد کرد و برخلاف FaxZero نیازی به وارد کردن شماره تلفن ارسال کننده نیست. در اطلاعات دریافت کننده هم نام و شماره فکس کافی است. برای وارد کردن شماره طبق دستورالعملی که در بالا گفتم عمل کنید. بعد از ارسال یک ایمیل تایید برای ارسال قطعی فکس برایتان ارسال می‌شود و با تایید کردن آن ایمیلی حاوی لینکی که در آن می‌توانید وضعیت فکس ارسال شده را مشاهده کنید فرستاده خواهد شد.

برای استفاده از این سرویس هم کافی است به سایت GotFreeFax سر بزنید.

 

بهترین راه برای ارسال فکس از طریق اینترنت کدام است؟

نرم افزارها و سرویس‌های رایگان زیادی برای ارسال فکس آنلاین وجود دارد ولی متاسفانه به دلیل تحریم‌ها اکثرشان از شماره تلفن‌های ایران پشتیبانی نمی‌کنند. سعی کردم راه‌های مختلف ارسال فکس بدون نیاز به دستگاه فکس را برایتان توضیح دهم که با توجه به میزان استفاده‌ی شما از فکس و نیازهایی که دارید بهترین راه برای هر شخص یا شرکت متفاوت است. به هر حال هر روش بدی‌ها و خوبی‌های خودش را دارد. مثلا استفاده از نرم افزار نیاز به خرید مودم‌هایی با پشتیبانی از فکس دارد یا باید تنظیمات خاصی را برای آن پیاده سازی کرد، سرویس‌های آنلاین امکانات زیادی در اختیار قرار نمی‌دهد و حداکثر تا ۵ فکس در روز رایگان است. به دلیل وجود تحریم‌ها امکان غیرفعال کردن هر سرویس برای کاربران ایران وجود دارد که این موضوع برای استفاده‌ی مداوم از فکس کمی نگران کننده است.

اگر بخواهیم راحتی استفاده از سرویس‌های آنلاین و امکانات نرم افزارها را تلفیق کنیم به سرویس فکس اینترنتی که توسط تیم دفترشما راه اندازی شده است می‌رسیم. این سرویس ارسال و دریافت فکس از طریق شماره‌ی مجازی را امکان پذیر می‌کند. در واقع شما با خرید یک خط مجازی امکان رد و بدل فکس بدون نیاز به مودم و دستگاه فکس را دارید. شماره‌ی مجازی خریداری شده خط اختصاصی فکس کسب و کار شما خواهد شد. بدون گرفتن هیچ هزینه‌ی اضافه‌تری ارسال و دریافت فکس نامحدود است. با خرید این سرویس علاوه بر امنیت بالای فکس‌ها هم هزینه‌ها را کاهش داده‌اید و هم با کاهش مصرف کاغذ به محیط زیست کمک کرده‌اید.


 

امکان تعریف یک تا چندین ایمیل برای دریافت فکس‌های دریافتی وجود دارد. تمام فکس‌های ارسالی و دریافتی در پرتال آنلاین دفترشما قابل مشاهده است که استفاده از آن آسان است و پیچیدگی خاصی ندارد. با خرید شماره مجازی علاوه بر فکس شما می‌توانید تلفن گویا و صندوق صوتی هم بر روی آن نصب کنید و به عنوان یک تلفن اینترنتی از آن بهره ببرید.

 

منبع: https://daftareshoma.com/blog/apps-to-send-free-fax/

مدیریت زمان های کاری با تقویم آنلاین

 سیستم زمان های کاری  از سه بخش تقویم کاری، ماشین ساعت زنی و زمان های کاری تشکیل شده است.

در بخش تقویم کاری، امکان تعریف تقویم کاری و شیفت های کاری برای مدت زمان معین (مثلا یک ساله) وجود دارد. پس از تعریف تقویم و شیفت کاری، می توانید روزهای کاری را براساس روزهای هفته انتخاب کرده و نوع تعطیلات را مشخص نمایید. همچنین، این امکان را دارید که زمان کاری شناور تعریف نموده و میزان شناوری را در این بخش مشخص نمایید در صورت وجود شیفت شب کاری در سازمان، در این بخش تعریف شده و می توانید برای آن بازه ورود مشخص کنید.
همچنین، این امکان را دارید که قوانین ورود و خروج پرسنل شامل زمان کاری، زمان استراحت، تاخیر، تعجیل و اضافه کاری را تعریف نمایید. بعد از تعریف این پارامترها در تقویم آنلاین، به طور خودکار زمان استراحت جزء مرخصی محاسبه نمی شود.
در بخش ماشین ساعت زنی، می توانید ماشین های ساعت زنی سازگار به سیستم معرفی نمایید. پس از تعریف ماشین ساعت زنی در ماژول پرسنلی ، می توانید کاربران را به واسطه یک شناسه به دستگاه معرفی نمایید و در واقع از این بخش برای تطبیق کاربران با IP دستگاه استفاده می شود و وضعیت ثبت ورود و خروج پرسنل در این بخش قابل مشاهده است.

در بخش احکام ماژول پرسنلی، با اضافه کردن تقویم کاری به حکم پرسنلی، قوانین تعریف شده برای پرسنل در بخش تقویم کاری، برای وی فعال می شود.
در بخش ساعت کاری حکم پرسنلی، می توانید تعداد ساعت های کارکرد روزانه فرد را مشخص کنید (این گزینه برای محاسبه مرخصی، ماموریت و … افراد کاربرد دارد). همچنین، این امکان را دارید که برای افراد اضافه کار منعطف تعریف کنید. مثلا، اگر برای فردی ۱۰ دقیقه اضافه کار منعطف تعریف کرده باشید، تا ۱۰ دقیقه بعد از اتمام ساعت کاری، اضافه کاری برای او در نظر گرفته نمی شود. همچنین، سقف مرخصی ساعتی، امکان استفاده از اضافه کاری، تعجیل و شناوری، سقف تاخیر مجاز ماهیانه، ماموریت و … وجود دارد.

در قسمت زمان های کاری، در تب مرخصی، می توان انواع مرخصی ها شامل باحقوق، بدون حقوق، تشویقی، استعلاجی و … در ماه، امکان انتقال مرخصی و نیز نحوه گرفتن مرخصی را تعیین نمایید که می تواند یکی از گزینه های زیر باشد:

  • تا حال حاضر: اگر برای کارمند مرخصی تا حال حاضر ست شده باشد، وی فقط می تواند از مرخصی هایی که تا امروز برایش باقی مانده است، استفاده نماید.
  • تا پایان حکم: اگر برای پرسنلی مرخصی تا پایان حکم تنظیم شده باشد، وی می تواند تا سقف مرخصی های باقی مانده تا پایان قرارداد خود، از مرخصی استفاده نماید.
  • بیش از حکم: درصورتی که برای کارمند مرخصی بیش از حکم ست شده باشد، می تواند بدون محدودیت در سیستم مرخصی ثبت کند.

همچنین، می توانید میزان تاخیر مجاز را به صورت های مختلف تعریف نمایید. مثلا، برای پرسنل سقف تاخیر مجاز ماهیانه و روزانه تعریف کنید؛ بدین ترتیب که تا ۴۵ دقیقه در ماه، تاخیر محاسبه نگردد و بعد از گذشت این زمان، محاسبه تاخیر به صورت تصاعدی انجام شود و در تعریف سقف تاخیر مجاز روزانه، می توانید مثلا برای هر روز ۵ دقیقه سقف مجاز تاخیر تعیین نموده و تاخیر پس از آن زمان را مضرب یک عدد، مثلا ۲، ۳ و .. در نظر بگیرید.
در بخش زمان های کاری، پرسنل براساس سطح دسترسی و permission خود، می توانند در مواقع لزوم ساعات ورود و خروج، اضافه کاری و یا تاخیر نهایی را به صورت دستی وارد کرده، اصلاح نمایند و یا تایید کنند.

 

منبع:
https://blog.yar.cloud/%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c/
 

تاریخ شمسی، میلادی و قمری امروز به همراه ساعت ایران

 


  • 16:31:47
  • تاریخ امروز ایران
  • دوشنبه ، ۰۷ آذر ۱۴۰۱
     
    ۰۷ / ۰۹ / ۱۴۰۱
  • الاثنین‬ ، ۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۴
     
    ۳ - ۵ - ۱۴۴۴
  • Monday ، 28 November 2022
     
    28 - 11 - 2022

برتری سیستم دبیرخانه آنلاین به دبیرخانه سنتی

 با استفاده از نرم افزار دبیرخانه، یک یا چند تیم کاری اداری می توانند اطلاعات نامه های وارده و صادره سازمان را در دفاتر ثبت الکترونیک وارد نموده و آنها را با استفاده از اتوماسیون اداری در کارتابلها به گردش درآورند. شماره گذاری نامه ها به صورت خودکار انجام می شود و خطای انسانی نخواهیم داشت. سطح دسترسی افراد مختلف براساس سطح محرمانگی می تواند متفاوت باشد که در پیاده سازی نرم افزار باید مدنظر قرار گیرد.برای دیدن دمو دبیرخانه آنلاین به سایت یار اتوماسیون مراجعه فرمایید.

 

  • عدم نیاز به دفتر اندیکاتور چاپی
  • سادگی مراحل ثبت و ارسال مکاتبات
  • دسترسی سریع به محتویات نامه های ثبت شده با استفاده از جستجوی پیشرفته
  • ارجاع نامه های ثبت شده با یک کلیک و عدم امکان مفقود شدن ارجاعات و نامه های ارسالی
  • دسترسی سریع به مکاتبات و انجام فرآیندهای اداری به سریعترین روش
  • عدم نیاز به تخصیص فضای اضافه و تجهیزات در مجموعه و صرفه جویی در هزینه ها
  • وجود محیط یکپارچه برای ذخیره سازی نامه ها و عدم مفقود شدن اسناد
  • عدم استهلاک اسناد و تاثیرگذاری شرایط محیطی و مثل گرما، رطوبت و بر روی مکاتبات ثبت شده
  • عدم وجود خطر برای اسناد و پرونده ها به دلیل حوادث مثل آتش سوزی و امکان تهیه نسخه پشتیبان از مکاتبات ثبت شده
  • شفافیت سوابق و امکان پیگیری نامه های مهلت دار
  • در دسترس بودن اطلاعات و گزارشها و مکاتبات سازمانی در محیط اتوماسیون اداری
  • مشخص بودن روال گردش مکاتبات و پیاده سازی چارت سازمانی و در نتیجه گردش مکاتبات بر اساس سلسله مراتب اداری
  • امکان دسترسی و رسیدگی به نامه ها و دورکاری (از هر جا و در هر زمان)
  • امکان پیگیری یک نامه و چرخه طی شده آن توسط درختواره ارجاعات
  • امکان اعمال سطوح دسترسی به کاربران و طبقه بندی اسناد بر اساس محرمانگی
  •  ارسال فکس با استفاده از محیط نرم افزار و مشخص بودن زمان بندی ارسال
  • محیطی یکپارچه برای دسترسی به کل محتویات و اطلاعات مورد نظر شامل نامه ها
  • نظارت کامل بر نظام اداری، گردش نامه و عملکرد افراد و پیاده سازی سازمانی منظم و پاسخگو

 

منبع:
https://payvast.com/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85%D8%9F/

چه کارهایی را می‌توان به‌صورت دورکاری انجام داد

 اصولا کارهایی که می‌توانند به صورت انفرادی انجام شوند کاملا مناسب دورکاری هستند اما کارهایی که نیاز به تعامل با دیگر افراد سازمان دارد هم می‌توانند با استفاده از ابزارهای دورکاری و تعامل از راه دور که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد انجام شوند. بعضی از این کارها که همپوشانی خوبی با دورکاری دارند را در ادامه نام می‌بریم:

  • برنامه نویسی
  • تولید محتوا
  • نویسندگی و ویراستاری
  • طراحی (گرافیکی، الکترونیکی، معماری و عمرانی و…)
  • پشتیبانی تلفنی (به شرط ارایه راهکار از سوی سازمان)
  • بازاریابی (به صورت تلفنی و مجازی)
  • پیگیری‌های وصول مطالبات، فروش و…
  • مدیریت و  طراحی سایت
  • داده کاوی یا همان دیتا ماینینگ (Data Mining)
  • امور حسابداری
  • و…

 

ابزار دورکاری

فریلنسرها با توجه به سابقه و ماهیت کاریشان که نیازی به حضور فیزیکی در محل کار ندارند، آشنایی بیشتری با ابزار دورکاری دارند ولی افرادی که به تازگی و با توجه به شرایط پیش آمده نیاز به دورکاری پیدا می‌کنند ممکن است شناخت چندانی به ابزار دورکاری نداشته باشند و یا حتی در عین شناخت این ابزار، از دانش کافی برای استفاده مناسب در این زمینه برخوردار نباشند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا ابزارهای مختلف دورکاری را به شما معرفی کنیم.

برقراری ارتباط برای کارکنانی که عادت به حضور فیزیکی در محل کار و ارتباط مستقیم با همکاران خود داشتند ممکن است تا حدی سخت به نظر برسد اما خوشبختانه نرم افزارهای ارتباط جمعی مانند تلگرام، واتساپ، اسکایپ و… وجود دارند که علاوه بر برقراری ارتباط متنی و صوتی، امکان برقراری ارتباط و ایجاد جلسات به صورت تصویری یا همان ویدیو کنفرانس را فراهم می‌کنند بنابراین کارکنان یک مجموعه دیگر دغدغه‌ای در مورد حضور در جلسات نخواهند داشت. البته راه‌های دیگری مانند نرم افزار ادوبی کانکت (Adobe Connect) هم وجود دارند که می‌توانند شرایط برقراری جلسات و یا حتی آموزش از راه دور (آموزش مجازی) را فراهم کنند. این مدل آموزش را تحت عنوان «LMS» یا همان « Learning Management System» نیز می‌شناسند.

برای مدیریت پروژه‌ها در زمان دورکاری نیز ابزارهای رایگان و پولی گوناگونی وجود دارد اما به طور حتم مدیریت دقیق‌تر فرایندها توسط مدیران را می‌طلبد تا کارها به درستی و به موقع انجام شوند. ابزارهایی مانند نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، ترلو (Trello)، آسانا (Asana) و تسکولو (Taskulu)، G Suit، گوگل داکس، گوگل شیت، گوگل درایو، دراپ باکس، گیت هاب و… وجود دارند که می‌توانند کار از راه دور را برای تمام کسب و کارها آسان‌تر کنند.

اینها نرم افزارهای عمومی هستند ولی برای کارهای تخصصی، مسلما باید کار را به افراد کاردان بسپارید و راهکار دورکاری را از آنها بخواهید. به عنوان مثال برای مجازی سازی نرم افزارهای مالی و اداری، باید از راهکار تخصصی آن استفاده کنید که در ادامه توضیحات بیشتری خواهیم داد.

نرم افزارهای مالی و اداری مانند CRM، مدیریت درخواست‌ها (Ticketing) و اتوماسیون اداری نیز برای هر سازمان چه در زمان دورکاری و چه در زمان کار حضوری از نرم افزارهای ضروری به شمار می‌روند. برای مثال حسابداران می‌توانند از «نرم افزار حسابداری ابری» استفاده کنند و یا دیگر کارکنان برای انجام امور اداری بدون نیاز به کاغذ بازی از «نرم افزار اتوماسیون اداری» بهره ببرند. تمامی این‌ها نرم افزارهای بر بستر وب هستند و مشخصا در هر جای دنیا می‌توان از آن‌ها استفاده کرد و نیاز به حضور فیزیکی را کاهش می‌دهند. حتی اگر تمایل داشته باشید امکان برقراری ارتباط تلفنی سازمانی با استفاده از پنل مدیریت تماس‌ها که بر بستر Voip راه اندازی می‌شود وجود دارد.

البته گاهی اوقات هنگام دورکاری نیاز به دسترسی کارکنان به فایل‌ها، اسناد و یا اطلاعات درون سیستم سخت افزاری خودشان در محل شرکت وجود دارد که برای آن هم راهکار مجازی سازی سرورها و سرویس‌ها بر بستر شبکه وجود دارد. برای اطلاع بیشتر در مورد این راهکار که شرکت حساب رایان تجربه پیاده سازی آن در دوران بحرانی را داشته است می‌توانید به مقاله «دورکاری، راهکار مبارزه با کرونا مراجعه کنید».

ممکن است بعضی سازمان‌های بزرگ نیاز به سخت افزار حرفه‌ای برای ایجاد برقراری ارتباط و بستر دورکاری داشته باشند اما در بیشتر مواقع سخت افزار فعلی در سازمان‌ها نیاز سخت افزاری برای ایجاد بستر دورکاری را رفع می‌کند و اصلا مزیت این نرم افزارها این است که با هر سخت افزاری قابل استفاده هستند، بنابراین خیالتان راحت باشد که از لحاظ مالی هزینه سربار به سازمان و شرکت افزوده نخواهد شد و تنها با مشاوره و راهنمایی تیم شبکه حساب رایان می‌توانید از تمامی ابزارها و راهکارهای ذکر شده استفاده کنید.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%b1%d8%a7%d9%87%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%b9%d8%a8%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%b4%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%b7-%d8%a8%d8%ad%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%d9%85%d8%a7/

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 صفحه بعد