x تبلیغات
معرفی نرم افزار های سازمانی

آموزش نحوه دریافت فکس و راه‌های ارسال فکس

 فکس دستگاهی است که می‌تواند اطلاعات و داده‌های کتبی را با استفاده از خطوط تلفن منتقل می‌کند. این وسیله کماکان در ادارات و مجموعه‌های تجاری از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. البته این واقعیت که امروزه استفاده از ایمیل و سایر ابزارهای الکترونیکی برای انتقال اطلاعات، کارایی دستگاه‌های فکس را کاهش داده است، قابل کتمان نیست. اما این وسیله محبوب همچنان در بسیاری از اماکن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دستگاه فکس یکی از راه‌های انتقال اطلاعات است. هدف از دریافت و ارسال فکس، انتقال اسناد از طریق امواج رادیویی و خط تلفن به مقصد مورد نظر و تولید مجدد آن در دستگاه مقابل است. کارکرد این دستگاه‌ها بدین صورت است که ابتدا مدارک و اسناد را اسکن کرده و سپس آن را ارسال می‌کنند. 

 نحوه دریافت فکس و ارسال آن

شاید در گذشته امکان ارسال فکس، تنها با استفاده از خود دستگاه آن وجود داشت. اما امروز می‌توانید به روش‌های مختلفی اقدام به ارسال و دریافت فکس نمایید. شما کماکان می‌توانید از طریق دستگاه و با استفاده از کاغذ و جوهر، فکس مورد نظر خود را ارسال کنید، می‌توانید از طریق کامپیوتری که به دستگاه فکس متصل است، این کار را انجام دهید و حتی این امکان برای شما فراهم است که بدون نیاز به دستگاه فکس و تنها از طریق اینترنت، فکس مورد نظر خود را ارسال کنید. در ادامه به بررسی روش ارسال فکس و نحوه دریافت فکس با استفاده از دستگاه خواهیم پرداخت.

اما در نظر داشته باشید که می‌توانید به راحتی برای ارسال فکس از طریق اینترنت نیز اقدام نمایید. این کار  باعث صرفه جویی شما در مصرف کاغذ و جوهر خواهد شد.

ارسال فکس با استفاده از دستگاه فکس

برای استفاده از این روش، ابتدا نیاز به یک شماره دارید. این شماره که به آن شماره نمابر هم گفته می‌شود، مربوط به تلفن مقصد است که دستگاه فکس به آن متصل می‌باشد. برای ارسال، دستگاه را روشن کرده و از اتصال آن به خط تلفن مطمئن شوید. شماره مورد نظرتان را در شماره‌گیر دستگاه وارد کنید.

بعد از اینکه شماره نمابر مورد نظر خود را وارد کردید، باید منتظر شنیدن یک بوق کوتاه باشید که به معنی آمادگی دستگاه مقصد برای دریافت فکی می‌باشد. حال دکمه Start را فشار دهید. در این مرحله ارسال فکس شروع می‌شود

از قسمت ورودی دستگاه، اولین برگه مورد نظر خود را وارد دستگاه کرده و پس از اطمینان از قرارگیری درست آن در دستگاه (با توجه به علائم روی دستگاه) دکمه FAX یا Send روی دستگاه را بزنید.

این دکمه با یک برچسب مشخص شده و معمولا اندازه بزرگ‌تری دارد. زمانی که برگه در حال ارسال است، چندبار صدای بوق را خواهید شنید که این به معنای انجام فرایند فکس است.  در این مرحله بر روی نمایشگر دستگاه، پیغام ”  Sent OK  ” را مشاهده خواهید کرد. چند دقیقه بعد از ارسال موفقیت آمیز فکس هم یک بار صدای بوق را خواهید شنید.

منبع:
https://blog.idehal.org/%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%81%DA%A9%D8%B3/

واحد دبیرخانه سازمان چه وظایفی دارد؟

 

وظایف دبیرخانه سازمان کدام است؟

در ادامه لیست کاملی از وظایف واحد دبیرخانه آورده شده است:

  • واحد دبیرخانه باید تمامی نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌هایی را که ارسال یا دریافت می‌شود، از نظر وجود امضاء، صحت تعداد پیوست‌ها (در صورت وجود پیوست یا ضمیمه) و … مورد بررسی قرار دهد. همچنین، واحد دبیرخانه باید ارتباط اسناد مذکور را با سازمان دریافت کننده آن بسنجد و تنها در صورت وجود ارتباط، برای ارسال آنها اقدام کند.
  • هر نامه، دستورالعمل و بخشنامه‌ای (اعم از وارده و صادره) که وارد دبیرخانه می‌شود باید با روشی استاندارد در دفتر اندیکاتور ثبت شود. البته نرم‌افزار دبیرخانه این کار را به صورت خودکار انجام می‌دهند و ضمن ثبت نامه‌ها در سیستم، تاریخ و شماره آنها را ذخیره می‌کنند
  • ثبت نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها (اعم از وارده و صادره) در اندکس دبیرخانه (در نرم‌افزارهای دبیرخانه نیاز به ثبت در دفتر اندکس نیست)
  • جداسازی و توزیع نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها بر اساس ضوابط و گیرندگان آنها: یعنی واحد دبیرخانه پس از بررسی و ثبت اسناد، آنها را به فرد یا واحد مسئول ارسال می‌کند. به این عمل، ارجاع نیز گفته می‌شود. ارجاع نامه‌ها در گذشته به صورت دستی و فیزیکی انجام می‌شد، اما امروزه به وسیله نرم افزار اتوماسیون اداری انجام می‌گیرد
  • پیگیری سوابق نامه‌ها، پرونده ها و مستنداتی که توسط واحدها درخواست می‌شود و ارسال برای آنها
  • از دیگر وظایف واحد دبیرخانه، ثبت دریافت نامه‌ها، مدارک و مستندات به گیرنده و ارائه رسید آن به فرستنده است. البته این کار نیز در نرم افزارهای دبیرخانه و اتوماسیون اداری به صورت خودکار توسط سیستم انجام می‌شود
  • دسته‌بندی و نگهداری تمامی نامه‌ها، مستندات، پرونده‌ها و سوابق مطابق اصول بایگانی و مقررات سازمان، از وظایف دیگر واحد دبیرخانه است.
  • تشکیل پرونده‌های اداری، نگهداری آنها، تقسیم آنها به انواع جاری و راکد، ارائه آن به واحدهای درخواست‌کننده و حذف سوابق پس از پایان زمان تعیین شده برای نگهداری آنها، از دیگر وظایف واحد دبیرخانه است
  • نظارت بر کارکنان دفتری و بایگانی و کنترل عملکرد آنها
  • برنامه‌ریزی و اجرای سیستم ثبت، شماره‌گذاری و بایگانی کلیه مستندات و مکاتبات سازمان
  • حفظ محرمانگی مستندات و مدارک طبقه‌بندی شده سازمان و نظارت بر آنها
  • استانداردسازی و یکپارچه‌سازی فرآیند بایگانی و امور دبیرخانه در واحدهای مختلف سازمان
  • ارائه گزارش از مکاتبات سازمان و وضعیت آنها در واحدهای مختلف
  • ارسال کلیه مکاتبات اداری سازمان، اعم از نامه‌های پستی یا فکس برای سازمان‌های خارجی یا واحدهای داخل

 

منبع:
https://www.faragostar.net/responsibilities-of-secretariat-department/

معایب استفاده از دستگاه فکس سنتی

 

  1. به خط تلفن ثابت نیاز دارند
  2. توانایی ارسال همزمان چندین فکس را ندارند
  3. به راحتی قابل دسترس نیست
  4. نمی‌توان به راحتی آن را جا به جا کرد
  5. امن نیستند
  6. ممکن است برای ارسال فکس بین المللی هزینه‌ی اضافه‌تری به شما تحمیل شود
  7. دوستدار محیط زیست نیستند

فکس اینترنتی رایگان ، نیاز به کاغذ، دستگاه فکس و خط تلفن را برطرف کرده است و تمامی اسناد می‌توانند به فایل‌های دیجیتال تبدیل شوند و از طریق اینترنت به روشی امن و قابل اعتماد انتقال یابند. همچنین با عناوینی مثل فکس دیجیتال و فکس آنلاین هم شناخته می‌شود.

 

منبع:

https://daftareshoma.com/blog/internet-fax-vs-traditional-fax/

 

مزایای مستقیم استفاده از اتوماسیون اداری چیست؟

 اثر مزایای مستقیم افزایش خدمات یا بهره وری و صرفه جویی در وقت یا نیروی کـار را به دنبال داشته و معمولاً قابل اندازه گیری بوده و ممکن است تاثیر مستقیم و کوتاه مدت بر جریان امور مالی داشته باشد. این مزایا عبارتند از:

      حذف کاغذ از امور بایگانی و دفتری با استفاده از نرم افزار دبیرخانه

      رفع محدودیت فضا جهت بایگانی پرونده‌ها و ابزار آن مانند زونکن و پوشه

      کاهش خطرات و مشکلات محیطی و آتش‌سوزی

      افزایش ضریب امنیت در نگهداری از اطلاعات و پشتیبانی از امور

      کنترل بهتر بر کار

      کم شدن فعالیت‌های غیر مولد مانند بایگانی و نگهداری سوابق

      کنترل و نظارت بهتر بر کارکنان

      کم شدن هزینه مسافرتها و گردهماییها

      افزایش رضایت شغلی کارکنان به دلیل افزایش اثربخشی

      افزایش رضایت مشتریان به دلیل خدمات به موقع و ارائه بهتر اطلاعات

      افزایش قابلیت رقابت سازمان

      رشد پدیده دور کاری (کار از راه دور)

 

منبع:

https://adasoftco.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%AF/

تقویم هجری قمری (Hijri یا Lunar)

 گاه‌شماری هجری قمری، گاه‌شماری براساس چرخش ماه است که توسط مسلمانان و نیز در بسیاری از کشورهای اسلامی به عنوان سالنمای مذهبی یا در مواردی سالنمای مدنی استفاده می‌شود.

از این سالنمای در بسیاری از آیین‌های اسلامی، از قبیل روزه، حج، تعیین ماه‌های حرام، و عزاداری استفاده می‌شود. در زمان خلافت عمر بن خطاب، خلیفه دوم برای اداره ممالک مفتوحه با کمک دبیران ایرانی اقدام به تأسیس دیوانخانه به سبک ساسانی نمود از اولین اقدامات دبیران ایجاد مبدأ گاه شماری برای سررسید باژ و گزیه (بعدها باج و خراج و جزینه) به تقلید از مبدأ تاریخ یزدجردی بود برای همین تاریخ هجرت پیامبر اسلام جایگزین تاریخ تاجگذاری شاه ساسانی شد که ۱۶ سال با هم اختلاف داشتند. گاه اجمالا از آن به عنوان تقویم قمری نیز یاد می‌شود.

قبل از جهانی شدن گاه‌شماری میلادی در بسیاری از کشورهای اسلامی و رسمی شدن گاه‌شماری هجری خورشیدی در ایران و افغانستان، سالنمای هجری قمری سالنمای اصلی سرزمین‌های اسلامی بود و وقایع تاریخی در اکثر قریب به اتفاق موارد با این گاه‌شماری ثبت می‌شد.

برای تبدیل شمسی به قمری به تقویم یار مراجعه کنید.

تاریخچه

گاهشماری قمری در میان اعراب پیش از اسلام رواج داشت در ابتدا ماهی افزوده به نام نسی نیز وجود داشته که تقریباً هر سه سال بنحوی در گاه‌شماری قمری قرار می‌گرفته که ماه‌ها همواره در یک سال خورشیدی قرار گیرند. اما در سال ۱۰ هجری پس آمدن آیه ۳۶ و ۳۷ سوره توبه مبنی بر اینکه تعداد ماه‌های سال نزد خداوند دوازده ماه می‌باشد، استفاده از این ماه منسوخ شد.

گاه‌شماری هجری قمری از همان ابتدای مهاجرت مسلمانان از مکه به مدینه معمول نشده‌است بلکه ۱۵ سال بعد از تاریخ هجرت محمد و در زمان خلافت عمر بن خطاب، خلیفه دوم به رسمیت شناخته شد. مشهور است که مسلمانان صدر اسلام بنابر پیشنهاد علی بن ابی طالب و تصویب خلیفه وقت، هجرت سرنوشت ساز پیامبر اسلام از مکه به مدینه را مبدأ سال قمری قرار داده‌اند. بدین جهت، تاریخ قمری را تاریخ هجری قمری نامیده‌اند. نیز گفته شده‌است؛ چون عمر احساس کرد که برای تقسیم ثروت و پرداخت حواله‌ها، تاریخی لازم است که بتواند آینده و گذشته را بداند، از یکی از ایرانیان، رسم معمول را در این خصوص پرسید و متوجه شد که ایرانیان برای دانستن سن، مبدأ تاریخی را برگزیده بودند. عمر بعد از مشورت با یارانش تاریخ هجرت محمد را آغاز تاریخ اسلام قرار داد. اگرچه محمد در هشتم ربیع‌الاول به مدینه رسیده بود، اما اول محرم را اول سال هجری قرار دادند.

مبدأ گاه‌شماری

مبدأ گاه‌شماری هجری قمری مانند گاه‌شماری هجری خورشیدی، سال هجرت پیامبر اسلام، محمد، سال ۶۲۲ میلادی از مکه به مدینه می‌باشد. آغاز هجرت پیامبر اسلام از مکه روز دوشنبه (۱ ربیع‌الاول/ ۲۴ شهریور سال ۱ هجری) برابر با ۱۳ سپتامبر ۶۲۲ میلادی قدیم (ژولیانی) و ۱۶ سپتامبر ۶۲۲ میلادی جدید (گرگوری) و ورود پیامبر به مدینه روز ۸ ربیع‌الاول همان سال می‌باشد.

سرآغاز گاه‌شماری

سرآغاز گاه‌شماری هجری قمری روز جمعه «۱ محرم سال ۱ هجری قمری» (۲۷ تیر سال ۱ هجری شمسی) برابر با ۱۶ ژوئیه ۶۲۲ میلادی قدیم (ژولینی) و ۱۹ ژوئیه ۶۲۲ میلادی جدید (گریگوری) است.
بر این اساس، دو ماه از سال اول هجری (از اول محرم تا اول ربیع‌الاول که هجرت رخ داد)، پیش از آن که واقعه هجرت صورت گرفته باشد، جزو سال اول هجری قمری محسوب شد.

 

منبع:
https://calc.worldi.ir/hijri-gregorian-solar-hijri-date-converter/

مزیت فروشگاه اینترنتی

 با یک جستجوی ساده در اینترنت، کسب‌وکارهای متعددی را می‌بینید که برای فروش محصول یا خدماتشان با یکدیگر رقابت می‌کنند. امروزه بسیاری از فروشگاه‌ها در کنار فروشگاه فیزیکی، فروشگاه اینترنتی نیز دارند. بنابراین تردیدی نیست که نرم افزار فروش اینترنتی فرصتی است که به کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند درآمدشان را افزایش دهند و با سرعت بیشتری رشد کنند.

اما سؤال اینجاست که چرا هر روزه خریداران تمایل بیشتری به خرید از فروشگاه‌های آنلاین نسبت به فروشگاه‌های فیزیکی نشان می‌دهند؟ در ادامه این نوشتار به برخی از مهم‌ترین مزایای فروش اینترنتی برای خریداران می‌پردازیم.

از مهمترین مزایای فروشگاه‌ اینترنتی برای خریداران می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هزینه کمتر

با توجه به اینکه هزینه‌های راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی به‌مراتب کمتر از فروشگاه فیزیکی است، به نظر می‌رسد امکان اعمال تخفیف و پروموشن‌های مختلف برای فروشندگان امکان‌پذیر‌تر است. همچنین آمار‌ها نشان می‌دهد؛ هزینه کمتر یکی از مهم‌ترین مزایای خرید آنلاین برای مشتریان است.

سادگی و امنیت بیشتر

خرید از هر جایی که بخواهید و از هر زمانی، بدون محدودیت جغرافیایی و زمانی، یکی از مهم‌ترین مزایای خرید اینترنتی برای مشتریان به‌شمار می‌آید. در فروشگاه اینترنتی، مشتری‌ها برای خرید آنچه که می‌خواهند، زمان کمتری صرف می‌کنند. همچنین به محصولات و خدماتی دسترسی پیدا می‌کنند که از محل فیزیکی آن‌ها فاصله دارد.

بنابراین، یکی دیگر از مزایای خرید اینترنتی این است که تمام فرایند‌های مربوط به خرید؛ از انتخاب محصول تا اضافه کردن به سبد خرید و پرداخت هزینه در کمترین زمان ممکن روی بستر اینترنت انجام می‌شود. سهولت این فرایند در حدی است که بر اساس تحقیقات انجام شده؛ 80 درصد از کاربران حداقل یک‌بار در ماه به شکل اینترنتی خرید می‌کنند (IPC, 2022)).

بر اساس‌ تحقیقات انجام‌شده در آمریکا، محبوب‌ترین و پربازدید‌ترین فروشگاه‌های اینترنتی در حوزه مد و فشن هستند؛ به نظر می‌رسد مهم‌ترین دلیل آن، ساده بودن فرایند خرید و امکان مرجوع کردن کالا است.

گستردگی تنوع محصولات

اینترنت فرصتی فراهم کرده است که امکان خرید و فروش محصولات مختلف در یک بازار جهانی فراهم شود. برای مثال یک کاربر ساکن در تهران می‌تواند از طریق این بستر، هر محصولی را از یک شهر دیگر خریداری کند.

امروزه یک فروشنده آنلاین دیگر صرفاً با مغازه‌های همسایه‌اش رقابت نمی‌کند، بلکه با فروشنده‌هایی در سطح جهان در رقابت است. بدیهی است در این شرایط، هر فروشنده سعی می‌کند طیف گسترده‌تری از محصولات را در اختیار مشتریانش بگذارد.

تصمیم‌گیری آگاهانه

از دیگر مزایای خرید آنلاین برای مشتریان امکان مقایسه قیمت‌هاست. از این طریق کاربران می‌توانند محصولات، برند‌ها و وب‌سایت‌های فروشندگان مختلف را با یکدیگر مقایسه کنند. همچنین در حال حاضر، وب‌سایت‌هایی وجود دارند که اساساً هدف آن مقایسه محصولات، قیمت و تخفیف‌هاست.

مدیریت زمان

در دنیای امروز، زمان یکی از مهم‌ترین عواملی است که برای کاربران اهمیت دارد. با استفاده از فروشگاه های اینترنتی ، کاربران می‌توانند در هر ساعتی از روز و تنها در کمتر از چند دقیقه، محصول یا خدمت درخواستی خود را خریداری کنند.

منبع:
https://www.systemgroup.net/knowledge-network/what-is-online-shop-and-its-benefits/

امکان ارسال فکس بدون وجود دستگاه فکس روی سیستم

 امکان ارسال فکس بدون وجود دستگاه فکس روی سیستم شاید همه ما دربعضی ازمواقع احتیاج به ارسال فکس داشته باشیم
اما چون دستگاه مذکوررا درخانه یا محل کارخود نداریم دچار مشکل می شویم اماخوب ویندوز به سادگی این مشکل را
برطرف کرده است برای این منظور می توانید تنظیمات زیررا روی سیستم خود پیاده سازید: برای انجام این عمل ابتدا
پنجره Printer And Faxes را بازمی کنیم به روشهای زیر: الف) Start ب) Start بعد ازبازشدن پنجره فوق درسمت چپ
یک قسمت به نام Printer Fax وجود دارد که دراین قسمت دوگزینه است که گزینه Setup Faxing را انتخاب کنیدبعد
از چند ثانیه پنجره ای درمحیط به نام Configuring Components بازمی شود که دراین مرحله باید دقت داشته باشید که
سی دی نصب ویندوز در داخل سی رام باشد تا سیستم بتواند فایلهای موردنیاز خودرا با استفاده از سی دی
کپی کند، دراین هنگام ممکن است درخواستی مبنی برکپی کردن فایلها از سی دی صادرشود که کلید Ok را انتخاب
کنید که ویندوزشروع به نصب می کند بعدازپایان یافتن مراحل فوق شما یک دستگاه فکس اتوماتیک روی سیستم خود دارید
که می توانید عمل ارسال فکس را به راحتی انجام دهید

 

منبع:
https://persianv.com/computer/%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%81%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%81%DA%A9%D8%B3-%D8%B1%D9%88.html

سال شمسی حقیقی چیست؟

 تقویمی که ما از آن استفاده می‌کنیم، یکی از دقیقترین و مناسبترین تقویم‌های جهان است، اما متاسفانه فقط اندکی از ما آن را به خوبی می‌شناسیم و تاریخچه به وجود آمدن آن را می‌دانیم. برای مثال، برخلاف تصور عموم، تقویمی که امروز از آن استفاده می‌کنیم، قدمت هزار و سیصد و نود ساله ندارد، بلکه در همین دو قرن اخیر تدوین شده است. ابتدا با مفهوم سال شمسی حقیقی آشنا شوید.

برای تبدیل تقویم شمسی به میلادی به تقویم یار مراجعه نمایید.

سال شمسی حقیقی

مدت زمان بین دو عبور متوالی مرکز خورشید از نقطه اعتدال بهاری است و مدت متوسط آن در ساعت 12 زیجی تاریخ صِفر ژانویه 1900 میلادی، 24219878/365 شبانه‌روز یا معادل 365 شبانه‌روز و 5 ساعت و 48 دقیقه و 97/45 ثانیه حساب شده است. مدت متوسط سال شمسی حقیقی، ثابت نیست و سالانه معادل 0000000614/0 شبانه‌روز یا 00530/0 ثانیه از مدت متوسط سال شمسی حقیقی کاسته می‌شود. مدت متوسط سال شمسی حقیقی ثابت نیست و بر اثر تغییرات تعدادی از مشخصه های نجومی، تغییر می‌کند.


منبع:
https://jdf.scr.ir/tarikh/sh

نحوه ی دریافت و ارسال فکس از طریق آیفون

 اگر می خواهید از طریق آیفون یا آیپد ( همه ی دستگاه هایی که سیستم عامل iOS 11.0 یا بالاتر دارند، از جمله iPhone X و آیفون ۸ پلاس ) به دریافت یا ارسال فکس بپردازید، باید آخرین نسخه ی برنامه ی FAX.PLUS iOS را نصب کنید.

این برنامه رایگان است. پس از ثبت نام، می توانید به طور رایگان از طریق آیفون و آیپد به دریافت و ارسال فکس بپردازید.

لطفا دستورالعمل های ساده زیر را دنبال کرده تا نحوه ی ارسال و دریافت فکس را بیاموزید:

برنامه ی FAX.PLUS را از اپ استور دانلود کنید.

 

برنامه را باز کنید و با حساب فیس بوک یا جیمیل خود به طور رایگان ثبت نام کنید. برای تکمیل روند ثبت نام شماره تلفن خود را وارد کنید.

 

تب Send Fax را باز کرده و شماره ی فکس گیرنده را در قسمت To وارد کنید.

از گزینه های Add File و Add Text برای پیوست اسناد و افزودن صفحه به فکس خود استفاده کنید.

بعد از کلیک روی گزینه ی Send، فکس شما بلافاصله ارسال می شود.

برای ارسال فکس اینترنتی رایگان به سایت یار مراجعه کنید.

توجه داشته باشید که با یک حساب رایگان FAX.PLUS، می توانید به راحتی فکس را از آیفون به صورت رایگان به بیش از ۱۸۰ کشور مختلف ارسال کنید. بنابراین، برنامه FAX.PLUS را در آیفون یا آیپد خود دانلود کنید و فکس را به صورت آنلاین از دستگاه iOS خود ارسال نمایید.

 

چگونه از طریق آیفون فکس دریافت کنید؟

 

اگر مایل به دریافت فکس از طریق آیفون هستید، ابتدا باید طرح خود را به یکی از طرح های پولی تغییر داده و یک شماره فکس اختصاصی دریافت کنید. به محض اینکه فکس دریافتی جدیدی در تب فکس های شما وجود داشته باشد، سریعا یک اعلان دریافت خواهید کرد.

 

 

منبع:
https://www.almasp.com/mag/fax-with-iphone/

ارسال فکس از طریق تلفن همراه

 شما می توانید مدرک pdf ی را امضا کنید و آن را از روی موبایل، تبلت و یا هر کامپیوتر دیگری به کسی ایمیل کنید. اما برخی از سازمان ها هنوز مدارک را از طریق ایمیل نمی پذیرند و شما نیاز دارید که به جای آن، مدارک را فکس کنید.نه خیر، شما نمی توانید از اتصال گوشی تلفن هوشمند خود به عنوان ماشین فکس و یا مودم شماره گیری استفاده کنید. شما نیاز دارید که از نرم افزار و یا خدمات شخص ثالثی که برای شما فکس را انجام می دهد، استفاده کنید. درست مانند زمانی که فکس ها را از روی کامپیوتر می فرستیم.

 

به طور کلی استفاده از پلیکیشن هایی که در ادامه معرفی می شود هزینه بر بوده و باید نسخه اورجینال را خریداری کنید .البته سایت های ایرانی این اپلیکیشن ها را کرک کرده اند و از نسخه رایگان هم می توانید کمک بگیرید .

شما نمی توانید برنامه ایی پیدا کنید که به شما اجازه دهد تعداد نامحدودی فکس را به صورت رایگان ارسال کنید. اگر بخواهید از هر کدام از (اپلیکیشن)فکس هایی که در این جا معرفی می شود، استفاده کنید، باید هزینه بپردازید تا بتوانید به صورت منظم از این برنامه استفاده کنید. برخی از برنامه ها ممکن است به شما اجازه دهند که فقط چند صفحه را به صورت رایگان بفرستید اما فقط در همین حد.

 برای ارسال فکس اینترنتی رایگان به سایت یار مراجعه فرمایید.

گوشی هوشمند شما نمی تواند به صورت مودم شماره گیری عمل کند، بنابراین شما به سرور خدماتی وابسته هستید به همین دلیل این کار برای شما هزینه بر است.گزینه ی دیگر این است که برای استفاده از ماشین های فکس در فروشگاه هزینه پرداخت کنید یا اینکه ماشین فکس خود را خریداری کنید و آن را به خط تلفن خود وصل کنید. اگر شما نیاز دارید که فقط تعداد کمی فکس را ارسال کنید، هر دوی این گزینه ها ممکن است که به صورت چشم گیری برای شما گران تر تمام شود.

 

این روش همچنین به شما اجازه می دهد که شما همه چیز را به صورت کامل به صورت الکترونیکی انجام دهید. شما می توانید در گوشی خود مدارک PDFرا امضا کنید آن ها را تکمیل کنید و سپس آن را فکس کنید و یا می توانید از دوربین موبایل خود استفاده کنید برای اینکه مدرک کاغذی عکس بگیرید و آن را فکس کنید.

 

 

منبع:
https://gahar.ir/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%81%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C/

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 صفحه بعد